Sztywna rama 700-900 zita Dual,FR, l. DH
Jeżeli chodzi Ci o ten temat http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=28130 to nie wydaje mi się, żeby był usunięty/zablokowany :)
kolego widze ze nie znasz dokladnie tej sprawy. dzikus jest wg mnie osoba chora psychiczne z jakimis osobistymi problemami wyszszosci. to oczywiste ze nie zamierzam tu wpuszczac kolesia prowadzi nagonke przeciwko mojej stronie. z reszta to nie tylko ja nie mam racji, bo dzikus wie wszystko najlepiej o dh-zone, zumbi, ramach Duncona, mielcu itp, a w calej grupie ludzi z ktorymi rozmawiam na zawodach nie poznalem ani jednego ktory znal by go osobiscie. taka internetowa anonimowosc duzo daje, bo zawsze mozna zaprzeczyc i miec racje.. bo tak.redrock pisze: Xxsin owszem brzmi to głupio ale sam przez przypadek trafiłem kiedyś na sprzeczke nikoma z dzikusem, w której było to wszystko opisane i ewidentnie pokazane że Zumbi po za pomalowaniem, naklejeniem naklejek i zebraniem za to nie małej sumki nie wnosi kompletnie nic. No i nagle dziwnym trafem temat został usunięty, a konto dzikusa zablokowane.
nikt tu nie usuwa zadnych tematow i wypowiedzi a jesli masz ochote podyskutowac na temat zumbi to przedstaw jakies konkrety a niech nie beda to wypowiedz w stylu: nie dajcie sie oszukac, oni robia was w jajo bo to zupelnie identyczna postawa jaka opisalem powyzej.
nikom weź jednak pod uwagę, że argumenty Dzikusa były mocne i co najważniejsze trafne, Twoje zachowanie natomiast, jakby na to nie patrzeć-żałosne, zero kontrargumentów, jedynie strasznie banem. Za co? za to, że wypowiedział się w pewnej kwestii? zrobił to kulturalnie i na naprawdę wysokim poziomie. Powinieneś się dostosować, ale widać nie leżało Ci to za bardzo i poszedłeś na łatwiznę. Jeśli wg Ciebie Dzikus jest osobą chorą psychicznie (domyślam się, że nie masz odpowiednich kompetencji by to stwierdzić, a już napewno nie miałeś sposobności na takie badania) to powinieneś to poprostu zostawić tak jak jest, bo takich osób nie traktuje się poważnie. Ty natomiast poprostu się przestraszyłeś siły jego argumentów i tego, jak wyraził swoje zdanie (nie bezpodstawne zresztą). Powinieneś reprezentować jakiś poziom, choć widać poziom ten jest adekwatny do poziomu większości użytkowników forum- poziom 14sto latków.
co cie nie zabije to wzmocni
Ja bym wziął na twoim miejscu DM DS 2.0.Używkę wyrwuesz na allegro za 500 :) Nie wiem jak się sprawuje DS 3.0 więc nic nie mówie.Jeśli nie zależy ci na wadze to bierz 1.0 megapancerna rama główka w **** wzmocniona :)http://www.allegro.pl/item117080178__da ... _bcm_.html
więć juz pzesłałem wstepny "projekt" do mielca- bedzie to ramka z geo zumbi "voodoo" tyle że górne rury tyniego widelca bedą przechodzic bezpośrednio w główke, a bezposrednio za rurą podsiodłowa będa połączone "pokową" CNC - czyli góra zerżnięta z DC Cocka, mam nadzieje że sie sprawi ta konstrukcja- poza tym zastanawiam sie czy by nie dodać gdzieś 1- 2mm główki z dołu, by zwiekszyć kąt widelca- wydupac go troszke w przód, może sie sprawdzić, a jesli nie to zawsze taka odrobine idzie prziciąć i wrócic do orginalenej geo z Voodoo
Tylko ze chłopaki z mielca troche sie ociagaja z odpisywaniem na maila- jestem ciekaw ile wyjdzie mnie ta impreza, ale cóz musze poczekac :/
Tylko ze chłopaki z mielca troche sie ociagaja z odpisywaniem na maila- jestem ciekaw ile wyjdzie mnie ta impreza, ale cóz musze poczekac :/
redrock: koles smieszysz mnie poprostu, jakies gdybanie z toba na temat zumbi do niczego nie prowadzi, tym bardziej ze Twoja wiedza na ten temat jest conajmniej znikoma. nie wiem co mam ci jeszcze powiedziec.
i niech bedzie jasne ze nikogo nie strasze banem, wiec moze piszcie na temat albo poprostu sobie darujcie.
i niech bedzie jasne ze nikogo nie strasze banem, wiec moze piszcie na temat albo poprostu sobie darujcie.
redrock Ale po co ja mam to czytać?? Mi chodzi tylko o pisanie nie prawdy i oczernianie innej osoby, którego się dopuściłeś, chociaż nie miało to miejsca.
Co do pana Dzikusa mam swoje zdanie i nie zamierzam go zmieniać, ponieważ robi wielką wojne przez to, że dostał "bana za poglądy", a znam osoby, które na forum ba dostały od Dzikusa bany za dokładnie to samo. Jest to conajmniej śmieszne. Nie róbmy z tego tematu dyskusji na ten temat, ponieważ Ty schodzisz z tego co napisałem robiąc wielką anty kampanię firmie Zumbi i zarzucasz nikomowi ukrywanie tematów... Skończcie ludzie z tym, bo robi się to przykre :]
Co do pana Dzikusa mam swoje zdanie i nie zamierzam go zmieniać, ponieważ robi wielką wojne przez to, że dostał "bana za poglądy", a znam osoby, które na forum ba dostały od Dzikusa bany za dokładnie to samo. Jest to conajmniej śmieszne. Nie róbmy z tego tematu dyskusji na ten temat, ponieważ Ty schodzisz z tego co napisałem robiąc wielką anty kampanię firmie Zumbi i zarzucasz nikomowi ukrywanie tematów... Skończcie ludzie z tym, bo robi się to przykre :]
nikoma gadanie z Tobą widać też do niczego nie prowadzi, podałbyś jakieś konkretne argumenty, które przemawiałyby za kupnem tej ramy- ale rzecz jest prosta- nie masz ich i tyle. Bronisz poprostu interesu swojego kumpla, tak się rzecz przedstawia.
Jeśli jest inaczej, powiedz co jest dobrego w tej ramie i dlaczego akurat ją mamy kupić- jak narazie są same argumenty, żeby jej nie kupować.
spodziewam się, że w odpowiedzi dostane, że jestem śmieszny itd:) ależ misie moje to Wy jesteście śmieszni:) Nikom i jego wierni moderatorzy muuaaaa:*:)
Jeśli jest inaczej, powiedz co jest dobrego w tej ramie i dlaczego akurat ją mamy kupić- jak narazie są same argumenty, żeby jej nie kupować.
spodziewam się, że w odpowiedzi dostane, że jestem śmieszny itd:) ależ misie moje to Wy jesteście śmieszni:) Nikom i jego wierni moderatorzy muuaaaa:*:)
ale dlaczego mam go pimijać? to bardzo dobry argument nie uważasz? skoro za niższą cenę można mieć to samo to chyba nie ma takich masochistów, którzy specjalnie zapłacą więcej.
Xxsin a dlaczego mam kupić akurat zumbi voodoo? no wyduś to z siebie po kiego grzyba mam płacić więcej, tylko pomiń proszę argumenty typu: bo admin jest taki fajny i elo, że mu zrobię dobrze i kupię...
Xxsin a dlaczego mam kupić akurat zumbi voodoo? no wyduś to z siebie po kiego grzyba mam płacić więcej, tylko pomiń proszę argumenty typu: bo admin jest taki fajny i elo, że mu zrobię dobrze i kupię...
nikom wiedziałem, że jakoś tak to załatwisz. Wiem, że nikt mi nie każe kupować, ale tak bardzo to zachwalacie, a wychodzi na to, że zupełnie bezpodstawnie.
i widzisz, po raz kolejny dajesz nam do wiadomości, że Twoje słowa nie mają pokrycia. Starsznie mi przykro z tego powodu i domyślam się, że jakbyś nie miał tego oczojebnego napisu administrator to traktowany byłbyś jak Ever <- tutaj małe wyolbrzymienie dla mniej rozumnych, ale nikt nie traktowałby Cię tak, jak teraz, a zauważm, że pełno masz tu takich, którzy wyznają zasadę "dzień bez wazeliny to dzień stracony" i liżą i liżą i tak w kółko. no, ale jak Ci z tym dobrze i ego Ci skacze...
i widzisz, po raz kolejny dajesz nam do wiadomości, że Twoje słowa nie mają pokrycia. Starsznie mi przykro z tego powodu i domyślam się, że jakbyś nie miał tego oczojebnego napisu administrator to traktowany byłbyś jak Ever <- tutaj małe wyolbrzymienie dla mniej rozumnych, ale nikt nie traktowałby Cię tak, jak teraz, a zauważm, że pełno masz tu takich, którzy wyznają zasadę "dzień bez wazeliny to dzień stracony" i liżą i liżą i tak w kółko. no, ale jak Ci z tym dobrze i ego Ci skacze...
no prosze a teraz wmawiasz mi ze ja cos wychwalam? pokaz mi chociaz jedna wypowiedz w ktorej zachwalam sztywniaka zumbi ??? jesli chcesz znac moja opinie to na voodoo jezdze juz 2 rok po trasach do zjazdu i jestem zajebiscie zadowolony. zastanawia mnie jednak skad ty mozesz wiedziec cokolwiek o tych ramach... ?kamil_dh pisze:nikom wiedziałem, że jakoś tak to załatwisz. Wiem, że nikt mi nie każe kupować, ale tak bardzo to zachwalacie, a wychodzi na to, że zupełnie bezpodstawnie.
wiesz naprawde brakuje ci argumentow, gadki o wazelinie itp daruj sobie, bo naprawde na mnie nie dzialaja i sa zupelnie nie na temat.
kamil_dh ja ci powiem idz stad i nie wracaj powazniej , lepiej juz nic nie pisz w tym temacie bo nie masz NIC konkretnego do powiedzenia jedynei fakt ze cena za ramy za wysoka bla bla bla , jak ktos bedzie chcialt o zaplaci i tyle , nie podob ci sie ok , wyrazasz swoja opinie ale na boga nie wymysla wokole tego jakis historii typu lizanei dupy nikomowi , jakies teorie spiskowe o blokwaniu tematow to jak widze siedzisz tu krotko
pzoa tym jak dla mnei nikom przybiera pozycje neutralna i nie pisze nic o ramie i w sumie dobrze jednak ze tak robi bo jakby pisal to i tak nikt by go nie traktowal powaznie bo zaraz posypaly by sie texty ze to rama znajomego ma zyski to zchwala
pzoa tym jak dla mnei nikom przybiera pozycje neutralna i nie pisze nic o ramie i w sumie dobrze jednak ze tak robi bo jakby pisal to i tak nikt by go nie traktowal powaznie bo zaraz posypaly by sie texty ze to rama znajomego ma zyski to zchwala
www.mm-foto.pl