Reklamacje Dm fr 3.0 Pigieło ich !!!!!!!
moim zdaniem rzecznik ci nic nie pomorze, gdyz jezeli nie przekroczyli terminu odpowiedzi na reklamacje, to moge ci jej nie uznac, jezeli moga naprawic rame, nie musza ci takze dawac nowej.
a do MaxDamageDA moze i faktycznie ramka jest do FR, ale ze ma wytrzymac wszystko to juz przesada. np. to co robi Bender to tez FR, a nie wiele ram to zniesie.
ale faktycznie cos musialobyc nie tak z tym mocowaniem dampera skoro w nowej ramce (FR4.0) jest inne, bo w "dizajn" nie wierze...
a do MaxDamageDA moze i faktycznie ramka jest do FR, ale ze ma wytrzymac wszystko to juz przesada. np. to co robi Bender to tez FR, a nie wiele ram to zniesie.
ale faktycznie cos musialobyc nie tak z tym mocowaniem dampera skoro w nowej ramce (FR4.0) jest inne, bo w "dizajn" nie wierze...
stary nie kombinuj tak! zachowali sie ok, ja tam na Twoim miejscu bym wzial ta 4.0 i odpsrzedal szybko jako nowke i szukal czegos innego :)
a co do gwary to skad my mamy wiedziec? kontaktuj sie z nimi bezposrednio, zalatwiles co miales zalatwic, reszta to Twoje dogadanie sie ;p
a co do gwary to skad my mamy wiedziec? kontaktuj sie z nimi bezposrednio, zalatwiles co miales zalatwic, reszta to Twoje dogadanie sie ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nokii czy Ty naprawdę wierzysz w to, że jakaś Pani/Pan z federacji konsumenta zna się na tym sprzęcie? oni będą próbowali "bronić Cię" przepisami KC. Uwierz mi, że każdy dystrybutor jeśli będzie chciał wykręcić się od uznania reklamacji dokona tego na podstawie ekspertyzy technicznej. Ludzie z Armar`u to nie chłopcy, którzy nie mogą spać z powodu Twoich gróźb.
Przeczytaj jeszcze gwarancję, czy gdzieś tam jest napisane, że jeśli coś się stanie to mają Ci wymienić sprzęt na nowy?
Zaproponowali Ci niezły układ - myślę, że powinieneś z niego skorzystać.
Przeczytaj jeszcze gwarancję, czy gdzieś tam jest napisane, że jeśli coś się stanie to mają Ci wymienić sprzęt na nowy?
Zaproponowali Ci niezły układ - myślę, że powinieneś z niego skorzystać.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
To że chcesz nową ramę (czy jej element) to zwykłe wyłudzenie.. Choć taka prawda: daj palca, utną rękę..
Nikt ci nic nie przedłuży. Sprzęt masz wymieniany/naprawiany w ramach swojej starej gwarancji, a nowej nikt ci nie da/nie przedłuży. Myśl logicznie. Gdyby było tak jak sobie ubzdurałeś to wszyscy na forum mieli by jeszcze jakiś sprzęt na gwarancji, choć kupili go ze 4 lata temu. Ogarnij się.przedłuzyli starą
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
witam ponownie,
Śledziu masz prawie racje. jezeli sprzet jest wymieniany na nowy to gwarancja jest na nowy produkt, czyli jakby sie przedluza, jezeli jest tylko naprawiony to nie.
Nokii rama fr4.0 ma zmienione mocowanie dampera i troche przekonstruowany wahacz, wiec nie powinienes miec z nia problem.
po 2. na twojej wlasnej stronie ( http://www.underfr.com/ ) napisales: "powstało pękniecie przy końcu mocowania dampera na górze lecz na razie się tym nie przejmuje".
jak mam to rozumiec? ze pomimo zauwazenia uszkodzenia postanowiles sie tym nie przejmowac? dlaczego w taki wypadku zdecydowales sie oddac rame na gwarancji wlasnie teraz.
a wracajac do sprawy wymian. faktycznie tak robilismy, ale do czasu jak zaczely przychodzi c ramy bez widocznych uszkodzen. teraz kontrolujemy je dokladniej.
pozdrawiam
Śledziu masz prawie racje. jezeli sprzet jest wymieniany na nowy to gwarancja jest na nowy produkt, czyli jakby sie przedluza, jezeli jest tylko naprawiony to nie.
Nokii rama fr4.0 ma zmienione mocowanie dampera i troche przekonstruowany wahacz, wiec nie powinienes miec z nia problem.
po 2. na twojej wlasnej stronie ( http://www.underfr.com/ ) napisales: "powstało pękniecie przy końcu mocowania dampera na górze lecz na razie się tym nie przejmuje".
jak mam to rozumiec? ze pomimo zauwazenia uszkodzenia postanowiles sie tym nie przejmowac? dlaczego w taki wypadku zdecydowales sie oddac rame na gwarancji wlasnie teraz.
a wracajac do sprawy wymian. faktycznie tak robilismy, ale do czasu jak zaczely przychodzi c ramy bez widocznych uszkodzen. teraz kontrolujemy je dokladniej.
pozdrawiam