Alternatywa dla TRUATIVA HUSSEFEL
Alternatywa dla TRUATIVA HUSSEFEL
Zastanawiam sie nad korba i narazie mam jeden wybor Hussefelt DH ale moze wy mi polecicie cos innego
jeszcze jest opcja RPM CK-565-DH a roznice w cenie przeznaczyc na cos innego
jeszcze jest opcja RPM CK-565-DH a roznice w cenie przeznaczyc na cos innego
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Oj Krzywy... nie widziales zajechanego Truvativa?? No to serio malo widziales (jak tam wyzej napisano)...Ale napewno zobaczysz... :].
A co do Korby to tylko pozostaje Hussefelt...
Ale ja tam wole zbierac na holzfellera :)...100gr lzejszy i alu 7050 (bardzo wytrzymale)...a ta waga to dla mnie wzna dosc...(mam zoboczenie jeszcez z czasow xc :P )
A co do Korby to tylko pozostaje Hussefelt...
Ale ja tam wole zbierac na holzfellera :)...100gr lzejszy i alu 7050 (bardzo wytrzymale)...a ta waga to dla mnie wzna dosc...(mam zoboczenie jeszcez z czasow xc :P )
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
obym tylko swojej zjechanej nie zobaczyl ;)
hm a czym dokladnie sie husslfelta od hollfellera rozni? zalozylem kiedys kiedys topic o korbach ale nikt nie umial mi odpowiedziec. i czy oplaca sie wziasc korbe lzejsza a drozsza czy siezsza i tansza ;)
hm a czym dokladnie sie husslfelta od hollfellera rozni? zalozylem kiedys kiedys topic o korbach ale nikt nie umial mi odpowiedziec. i czy oplaca sie wziasc korbe lzejsza a drozsza czy siezsza i tansza ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tu chodzi raz:
1. o wagę jak wcześniej napisał Sector
2. o wytrzymałość materiału. Na ISIS materiał w Hussefelcie jest słabszy niż w Holzfellerze i dużo osób sie skarży że sie wyrabiają itp (ja na niej za krotko jezdze zeby cos takiego powiedziec)
I dlatego przynajmniej ja uważam ze lepoiej brac wyzszy model ale kasy nie mialem :(
1. o wagę jak wcześniej napisał Sector
2. o wytrzymałość materiału. Na ISIS materiał w Hussefelcie jest słabszy niż w Holzfellerze i dużo osób sie skarży że sie wyrabiają itp (ja na niej za krotko jezdze zeby cos takiego powiedziec)
I dlatego przynajmniej ja uważam ze lepoiej brac wyzszy model ale kasy nie mialem :(
matura to bzdura :)