Z racji tego ze ciezko jest dostac w polsce rozne sprezyny szczegolnie te twardsze chcialem sie zapytac jakie sa mozliwoscie dorobienia sprezyny? jakie sa ewentualne koszty, jakie dane do produkcji potrzebne? czy jest to oplacalne? Z tego co ogladalem to duzo firm zajmuje sie produkjca sprezyn. Ja potrzebuje 500x2.8, ciezko taka znalezc!!!
Sweo czasu szukałem sprężyny do mojego foxa, chciałem coś w granicach 650-800. Znalazłem firmę, która mogłaby się tym zająć, nazywa się vanel <-google.
Mam sprężynę 550x2,8 cala, jaką Ty masz? Mógłbym się wymienić :]
Na zamowienei kazda sprezynke jestem w stnaie sprowadzic..od maniciaka ale pasuje do dhx-a i do 5th, a i do vanilli tez sie zmiesci..ale minimalnei to 5 sztuk mozna zamawiac weic wiecej osob potrzeba
No niewiem ciezko jest bo szukam juz od miesiaca ponad praktycznie nic. A jak z tym dorabianiem? Podobno jest to mniej trwala sprezyna? czym sie rozni twardsza sprezyna od miekszej w wykonaniu? na czym polega ta zmiana twardosci?
O kurde czyli jak gruboscia to nie zadobrze. Ja mam taka rame ze niestety ale ta srednica sprezyny ma duze znaczenie. Zobaczylem na stronce ze max moge miec 500.