Kask FF

ata_jg
Kontakt:

Kask FF

Post autor: ata_jg »

Wiem że cały czas są podobne tematy, ale nic sensownego z ostatnich kilku nie wyczytałem. A sytuacja cały czas sie zmienia. Zastanawiam sie na KRK SUKUB :::: 661 STRIKE :::: AZONIC FURY

Sukub najtańszy, ale tutaj chodzi o bezpieczeństwo a nie o cene.

Strike mi sie nie podoba ale to nie jest bardzo ważne

Fury najdroższy ale czy najlepszy??

Niech sie ktoś mądrze wypowie, najlepiej ktoś kto miał doczynienia z conajmniej 2 z tych 3.

Z góry dzieki i sorry że powtarzam tematy...
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
+destroyer
Kontakt:

Post autor: +destroyer »

mialem do czynienia z sukubem i sprzedalem w pizdu bo wyglada sie w nim jak chomik ! po dluzszej jezdzie mozna dostac odparzenia polikow (bez kitu :P) Pozatym wyglada jak zabawka z supermarketu , teraz mam 661 full compa i jestem zadowolony o wiele bardziej :)
LANS DZIFKO SUPERMAN
Alx
Kontakt:

Post autor: Alx »

Powiem Ci tylko tyle że Strike i Fury to jeden i ten sam kask. nie różnią się niczym :)

P.s. to strike jest najdroższy :P kosztuje jakieś 50 zeta więcej od fury`ego :)
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

O ile dobrze wiem to Strike jest droższy od fury... Ale może się myle.. W każdym razie sukuba nie kupuj to tajwańskie gówno... Fury bardzo dobry kask napewno Cie nie zawiedzie pod względem wytrzymałości. Dobrze leży na łbie dzięki dość grubym gabkom. Wiem że są dość duże roblemy z wętylacją. Strike mało o nim wiem. Przymierzałem go leżał spoko ale wygląd jet ******. Nie wiem jak z wetylacją. Ja wziąłbym FURY :)
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
ata_jg
Kontakt:

Post autor: ata_jg »

może sie ktoś kto ma FUry wypowie jak z wentylacją i jak w nim słychać??
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
ODPOWIEDZ