Kona Stinky - cena za nowa ramke
Powiem wam jedno-skladanie na dzien dzisiejszy roweru (szczegolnie fula) jest zajeciaem dla ludzi cierpliwych z kontaktami (kupno sprzetu taniej O WIELE) albo dla takich co kasy za duzo maja, koszt samych amorow do stinkacza (co prawda dropoftriple jest oem i nie mozna go kupic) ale licza ze ktos nowke odsprzeda chociaz za 1600pln to wychodzi juz prawie 3 tys a nowy w promocji w skiteam kosztuje 6500tys !!! nie ma mowy ze za 3500 pln wyrwiecie nowa (w miare rame) i osprzet- badzcie realistami ludzie to sie mija z celem- sory moze komus plany krzyzuje........
Local Swinga-Swinga
Gadasz jak sprzedawca ze ski-teamu. Brednie.
Juz od dawna kupno calego bika wychodzi taniej niz skladanie, ale to jest logiczne. Duzo ludzi jednak apgrejduje tylko sobie rowerek i wtedy kupno samej ramki to jedyne rozsadne wyjscie. Nie wiem skad wziela Ci sie ta kwota 3500 za rame z osprzetem. Ramke do fula mozesz miec juz za 1,6-1,8 tysia i to czesto w fajnym stanie lub wrecz nowke (czesiora), amorka +/- 150 w naprawde fajnym stanie za 1,4-1,6. Wystarczy sie rozejrzec i poszukac.
Nie wiem skad bierzesz ceny, ale albo sam handlujesz i takim gadaniem robisz w konia ludzi, albo ktos Ciebie robi w konia i wciska zawyzone ceny.
Wogole to forum zamienia sie powoli w forum drobnych handlarzykow. Wystarczy sie spytac o cokolwiek i od razu zamiast odpowiedzi leca oferty :/ Az ciezko w cokolwiek wierzyc :/
Juz od dawna kupno calego bika wychodzi taniej niz skladanie, ale to jest logiczne. Duzo ludzi jednak apgrejduje tylko sobie rowerek i wtedy kupno samej ramki to jedyne rozsadne wyjscie. Nie wiem skad wziela Ci sie ta kwota 3500 za rame z osprzetem. Ramke do fula mozesz miec juz za 1,6-1,8 tysia i to czesto w fajnym stanie lub wrecz nowke (czesiora), amorka +/- 150 w naprawde fajnym stanie za 1,4-1,6. Wystarczy sie rozejrzec i poszukac.
Nie wiem skad bierzesz ceny, ale albo sam handlujesz i takim gadaniem robisz w konia ludzi, albo ktos Ciebie robi w konia i wciska zawyzone ceny.
Wogole to forum zamienia sie powoli w forum drobnych handlarzykow. Wystarczy sie spytac o cokolwiek i od razu zamiast odpowiedzi leca oferty :/ Az ciezko w cokolwiek wierzyc :/
buba ty jakies omamy masz stary- idz sie lecz chlopcze, ja kradzionego sprzetu nie tykam, jak sie w takie cos bawisz to znaczy ze jestes jakims ********, z reszta tam w tej waszej warszawce (widac po tym forum) to jumany sprzet na porzadku dziennym jest- ciekawe jakby ci zajebali rower ibys czesci na jakim targu znalazl.... fajnie by ci bylo? tak wogule to lepiej sie oplaca kupic caly rower i czesci ktore ci nie pasuja sprzedac-kupic to czego tak bardzo pragniesz niz prz\eplacac, a ze ski team mam tyle wspolnego ze mam kone, a ich za parniakow uwazam - nierozumiem jak rowerki moga sie skonczyc w polowie sezonu i na nowe trzeba czekac do nastepnego roku- wez ty sie koles zastanow zanim cos powiesz....
Local Swinga-Swinga
No nie chce nic mowic, ale pieprzysz przyjacielu jak potluczony. Po pierwsze, nie powiedzialem slowa o jumanym sprzecie. Mowilem o normalnych cenach sprzetu. Tak normalnych, ze bardziej normalne byc nie moga. Nie mowilem tez ze cokolwiek sprzedaje, bo tego nie robie, a wiec drugi Twoj wniosek jak kula w plot. Z trzecim - tym o warszawce - to dales czadu. Kompleksy masz? nie osadza sie ludzi po tym, skad sa. To swiadczy tylko i wylacznie o Twojej kulturze, dojrzalosci i inteligencji. I tyle na temat Twoich przemyslem na temat moj, jumanego sprzetu i warszawki.
Teraz o cenach.
Jak dla mnie, to nie masz zielonego pojecia o cenach. Mam nadzieje, zo o innych rzeczach masz wieksze pojecie.
A na koniec nawet cie pozdrowie, bo z daleka widac, ze nie panujesz nad emocjami, a wiec nie moge nawet miec do ciebie zalu za to co napisales. papa
Teraz o cenach.
Jak dla mnie, to nie masz zielonego pojecia o cenach. Mam nadzieje, zo o innych rzeczach masz wieksze pojecie.
A na koniec nawet cie pozdrowie, bo z daleka widac, ze nie panujesz nad emocjami, a wiec nie moge nawet miec do ciebie zalu za to co napisales. papa
ty moich intencji nie zrozumiales tez stary, dla mnie tekst "czesiora" kojazy sie z czesanym sprzetem a tego nie nawodze i zawsze sie wpieniam, poprostu uwazam ze skladanie roweru do kupy po cenach sklepowych sie nie oplaca zupelnie, napisalem tez o ile nie zauwazyles ze to zajecie dla ludzi z kontaktami lub nadmierma iloscia gotowki- ja nie naleze do zadnej z tych grup w takim razie sorka a ty czytaj dokladniej posty i nie wyklinaj ich, to jest forum-wyraza sie tu swoje opinie i nie zaczy to ze jak sie mysli cos innego to trzeba kolesia zjechac do dolu, co do warszawki to 75% postow o kradziezach jest od was, z tad moj wniosek
SORX PEACE
SORX PEACE
Local Swinga-Swinga
czesior nie jest od czesania, tylko od czech, takiego kraju na poludnie od polski, ale juz to zalapales :P
Zlozenie sobie fulla nie jest tanie, ale nie musi tez byc strasznie drogie.
Ceny ski-teamu to kosmos, ktory trzeba po prostu olac. Zreszta wiekszosc z nas ma raczej rowery w konfiguracjach, ktorych nie znajdziesz w sklepie, bo kazdy ukladal rower pod siebie (mowie o tych, ktorzy jezdza juz od jakiegos czasu). W sklepie to kupuje chyba glownie oleje. I nie mam ani gory szmalu, ani znajomosci. Po prostu cierpliwie i regularnie szukam tego na czym mi zalezy i jakos zawsze to znajduje :)
A co do kradziezy w wawie, to raczej trzeba forumowiczom z wawy wspolczuc, ze maja taki problem, bo to jakas pieprzona plaga jest. No pozdro
Zlozenie sobie fulla nie jest tanie, ale nie musi tez byc strasznie drogie.
Ceny ski-teamu to kosmos, ktory trzeba po prostu olac. Zreszta wiekszosc z nas ma raczej rowery w konfiguracjach, ktorych nie znajdziesz w sklepie, bo kazdy ukladal rower pod siebie (mowie o tych, ktorzy jezdza juz od jakiegos czasu). W sklepie to kupuje chyba glownie oleje. I nie mam ani gory szmalu, ani znajomosci. Po prostu cierpliwie i regularnie szukam tego na czym mi zalezy i jakos zawsze to znajduje :)
A co do kradziezy w wawie, to raczej trzeba forumowiczom z wawy wspolczuc, ze maja taki problem, bo to jakas pieprzona plaga jest. No pozdro
z tymi czechami to teraz kiepska sprawa (po 1 maja) tez tam czesto jezdzilem, teraz z tego co wiem trzeba na promocje polowac, jak szukalem mojego roweru byl tam sredni o patyka drozszy... jak masz jakies sklepy na celowniku to sie pochwal-- bylo by pare osob wdziecznych na pewno
Local Swinga-Swinga
Sprzedam rame Stinky Dee lux :)
Witam! Jesli chodzi o ramke stinky to moge ci takom opchnac. Uzywałem jej jeden sezon. Jest w zajebistym stanie - brak jakich kolwiek luzow. Moja propozycja to 3000zl (oczywiście do negocjacji. Do ramki dorzucam damper Fox'a Vanilla. Jak by co tel kontaktowy do mnie 507366182
live fast
die young
die young
Słuchajcie Panowie a co wy na to by napisac do KONY list z zażaleniem na polskiego dystrybutora ich rowerów i poprosić by coś z tym zrobili(zmienili dystrybutora, albo zaczęli przysyłać więcej sprzętum, lub poprostu zdrowo opieprzyli!!) co wy na mój pomysł?? jak yśmy sięjeszcze pod takim mailem podpisali (taka petycja) lub każdy by wysłął 1 kopie listu to pewnie by podziłało!!!