Skocznia dla każdego prosto z allegro...
-
- Kontakt:
Skocznia dla każdego prosto z allegro...
Widzieliście co mozna kupić na allegro:
http://www.allegro.pl/item118211982_sko ... zdego.html
Gościa chyba ********* dokładnie, to trzeba miec pusty łeb żeby coś takiego wymyślić chyba że dla jaj to wystawił, ale ma opis profesjonalnie zajebisty:
"Witam Państwa mam do sprzedania skocznię rowerową własnej produkcji. Jest ona wykonana z drewna.Nadaje się dla początkujących i średnio zaawansowanych osób, które chcą nauczyć się skskać na rowerze, lub potrenować przed domem, nadaje sie ona zarówno dla MTB-owców, trialowców, BMX, skaterów, i co sobie wymyślisz, jest wszechstronna. jej wymiary:
wys: 25cm
sze: 75cm
dł: 225cm
Gorąco polecam
Za jedyne 75 zeta mozna se kupić zajebista jest i jeszcze te 25 cm wysokosci wypas ciekawe czy większe na zamówienie robią????
http://www.allegro.pl/item118211982_sko ... zdego.html
Gościa chyba ********* dokładnie, to trzeba miec pusty łeb żeby coś takiego wymyślić chyba że dla jaj to wystawił, ale ma opis profesjonalnie zajebisty:
"Witam Państwa mam do sprzedania skocznię rowerową własnej produkcji. Jest ona wykonana z drewna.Nadaje się dla początkujących i średnio zaawansowanych osób, które chcą nauczyć się skskać na rowerze, lub potrenować przed domem, nadaje sie ona zarówno dla MTB-owców, trialowców, BMX, skaterów, i co sobie wymyślisz, jest wszechstronna. jej wymiary:
wys: 25cm
sze: 75cm
dł: 225cm
Gorąco polecam
Za jedyne 75 zeta mozna se kupić zajebista jest i jeszcze te 25 cm wysokosci wypas ciekawe czy większe na zamówienie robią????
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
-
- Kontakt:
Zobaczcie jeszcze to:
"Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności
Możliwość wypróbowania, zainteresowanym wyślę filmiki jak skaczemy na tej skoczni"
chyba im maila wysle z pytaniem o te filmiki dobry hard musi byc może nawet flipy na tym krecą????
"Dodatkowe informacje o przesyłce i płatności
Możliwość wypróbowania, zainteresowanym wyślę filmiki jak skaczemy na tej skoczni"
chyba im maila wysle z pytaniem o te filmiki dobry hard musi byc może nawet flipy na tym krecą????
Jeśli nie glebisz znaczy że nie dość szybko jeździsz ja glebię często:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ten sprzedawca zajmuje się takim sprzętem profesjonalnie. Wydaje mi się ze pracuje w TechRampsie - www.techramps.pl . Zamówiłem przed chwilą telefonicznie 4 szt. takich "Skoczni dla każdego".
-
- Kontakt: