wiem ze temat troche z dupy ale proszę o wypowiadanie się najlepiej osób ktore tam były w ostatnich dniach lub są, jaka jest pogoda i o co chodzi z jakimis kur** wylewami rzek i rwących potoków :/
Juz pisalem jak jest. Prognozy sie nie sprawdzaja, od paru dni leje. W Jeleniej dworzec zalany, droga dojazdowa nr.3 z Jeleniej do Szklarskiej zamknieta, strumien wylewa na droge, porwal juz jeden samochod. Dzis nie bylo podobno pradu. Gdybym nie wyjechal rano to bym tam utkwil.
Ja juz wbilem siedze w domu,z Gdyni to trche za daleko 4my,by taki kawal cisnac, o baik se podarowalem mam 2 sliky opony-to co ja tam bede robil....A w piatek mam byz znowu ulewa.Zycze Powodzenia tym pod namiotami.
Wbrew pojawiającym się plotkom i insynuacjom X Lech Bike Festival odbędzie się dokładnie w tym samym czasie i miejscu jak przewidziano. Sytuacja pogodowa w Szklarskiej Porębie stabilizuje się - woda spłynęła z gór w doliny, deszcz przestaje padać, a nawet pojawia się słońce. Wiarygodne prognozy mówią, że w najbliższych dniach nie powinno już być takich opadów jak w ciągu ostatnich kilku dni. Połączenia kolejowe ze Szklarską działają normalnie, drogowe z lekkimi problemami - ale dojazd jest. Będzie pewnie błoto - ale to dla nas w końcu nie nowina :-). Zaczynamy w czwartek i nikogo nie może zabraknąć!
2 dni temu szedłem po mostku w Piechowicach (pomiędzy jelenią a szklarską) i dzisiaj sie dowiedziałem że tego mostka już nie ma podobnie jak dwóch innych :D