NWD 7 TRAILER
-
- Kontakt:
lizzard king to wez sobie pojedz na jakas hope i pusc rower jadac z normalna predkoscia potrzebna do normalnego polecenia hopy i zobaczysz jak daleko poleci rower ... tak samo w counterparts bylo , byl rytm i puscil rower przy 'normalnej' predkosci to wyladowal za rytmem w choince :]
http://www.pinkbike.com/photo/1272512/
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
www.narzedziowiec.com.pl - rowerowe są !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/02_-_baby_hates_me.mp3
masz muze:P
a film rozbija, polyka, przezuwa i wypluwa barspin to tailwhip... itd itp.. o wiele bardziej mi sie podoba niz 6 przynjamnije z trailera.. ciekawe jak bedzie calosc:> i fajny ten gap
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/FHAtrailer.mov
tu film jescze jakby ktos chcial
masz muze:P
a film rozbija, polyka, przezuwa i wypluwa barspin to tailwhip... itd itp.. o wiele bardziej mi sie podoba niz 6 przynjamnije z trailera.. ciekawe jak bedzie calosc:> i fajny ten gap
www.jasna.tarnow.pl/~mar3k/FHAtrailer.mov
tu film jescze jakby ktos chcial
-
- Kontakt:
Hmm... Całkiem spoko trailer. Nie zmiażdżył mnie tak jak trailer 6, ale mam nadzieję że nie okaże się taką beznadzieją jak poprzednik..
BTW. Ja nie chcę więcej oglądać Darrena!! Żygać mi się nim chce! Był w NWD5,6 w Roam, Drop In. Do piachu z nim. W dupie mam jak jeździ. Nie mogępatrzeć już na niego. A te jego wyrzytu roweru to już standard....
BTW2. Ja i tak czekam na Stripped :P
BTW. Ja nie chcę więcej oglądać Darrena!! Żygać mi się nim chce! Był w NWD5,6 w Roam, Drop In. Do piachu z nim. W dupie mam jak jeździ. Nie mogępatrzeć już na niego. A te jego wyrzytu roweru to już standard....
BTW2. Ja i tak czekam na Stripped :P
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
-
- Kontakt: