Kona Stinky - cena za nowa ramke

dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

No trzeba coś takiego napisać i wysłać do kony bo skiteam się opierdala.
Pyro
Kontakt:

Post autor: Pyro »

J już dawno mówiłem o tej petycji na temat ski teamu. Robią nas w babbuko na każdym kroku, i chyba czas to przykrucić.. Ja bym już dawno to napisał alenie bardzo u mnie z engliszem.
Stinky Coiler sprawuje sie zaj...e, wkońcu to troche lajtowniejszy Stinky hehe.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

jak chcecie ja moge napisac, u mnie z angielszczuzna jest spoko z reszta moja siora anglistyke na uniwerku skonczyla, wyslal bym wam po kopii a wy byscie im odeslali (kazdy jedna im wiecej tym lepiej) tylko prosze o propozycje co do tresci...
Local Swinga-Swinga
Stinky
Kontakt:

mnie osobiscie najbardziej wkurza to ze ciuchow ani zadnych akcesorii nie ma dostepnych, nie mowiac o fakcie ze w polowie sezonu nie ma zadnego wypasionego modelu do kupienia.....
Local Swinga-Swinga
KLUCHA
Kontakt:

Post autor: KLUCHA »

Stinky jak już sę podejmujesz tego zadania to wymień w liści wszytkie zarzuty przeciwko ski teamowi!! tzn. nowe modele wchodzą w marcu a kończąsioe w połowie czerwca!! nie ma żadnych akcesori ciuchów obsłógua nie miła nie uznją gwarancji i wogóle takie różne!! a tresc listu wstaw do tego topica to każdy sobie skopiuje!!!
KLUCHA
Kontakt:

Post autor: KLUCHA »

A i dopisz żę jest to prostest polskich bikerów co by sie nie dziwili ze będzie od groma tycvh listó o identycznej treści! :D POZDRO MIŁEGO PISANIA !!!
Stinky
Kontakt:

ok nie obiecuje ze na dzisiaj to zrobie ale na jutro popoludnie powinienem skonczyc...
Local Swinga-Swinga
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

no z przyjemnoscia sie podpisze pod czyms takim, ale na forum podeslij polska wersje, bo pewnie czesc forumowiczow moze miec problemy z jezykiem, a moze tez by chcieli sie podpisac
Stinky
Kontakt:

mam ochote zrobic wieksza akcje przeciwko ski-team, podejzewam ze tak sobie tna w ch... nie tylko z kona, oni przeciez jeszcze kila firm prowadza
Local Swinga-Swinga
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

No właśnie jeszcze jakby do speca coś takiego wysłać.
Stinky
Kontakt:

wlasnie myslalem o specu tez, sprobuje sklecic jakis tekst w angielskim zeby mozna bylo potem tylko nazwe firmy zmienic, wyslecie sobie tam gdzie uwazacie, ciekawe tylko czy jak takiego topika zaloze na dh-zone czy mnie admin nie wypieprzy za szkalowanie glownego sponsora strony.... HEHE
Local Swinga-Swinga
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

ile jest warta rama kont stinky deelux...z damperem fox vanilla rc..bo hce 3000..i niewiem moze przesadzam?
jak ktos by hcial to nieh wali sms na numer 507366182...bo mi zalega i sie kurzy w pokoju a to super sprzent:)........pozdro
live fast
die young
Adams
Kontakt:

Post autor: Adams »

Stinky ja sie chetnie podpisze i pod listem do Kony i do Speca :-) bo chcialem kupic kone ale of koz nie bylo ... musialem na gwalt kombinowac kaske zeby cos kupic i byl spec :-) ale ze specami jest to samo :-) i gwarancji to oni w ogole nie uznaja. Ani kony ani speca ani kleina. Przy mnie kolo wpadl z peknieta ramka kleina (nie wiem jak on to zrobil) i koleszka powiedzial ze to zle uzytkowanie ramy i ze tego gwarancja nie obejmuje - ten tekst jest dobry na wszystko
Czekamy na petycje :-)
Stinky
Kontakt:

TERAZ BEDE MIAL CZAS TO NAPISZE, MALOWALEM DOM MOJEJ SIOSTRY (250M KWADRATOWYCH) PRZEZ OSTATNI TYDZIEN SORY ZA OPOZNIENIE
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ