Prace nad stronka caly czas trwaja ale mysle ze w tym momencie jestesmy juz w stanie przedstawic Wam wystarczajaco bogata witryne by bylo co ogladac i co czytać. Dotrzymalismy tez terminu co jest niebywałe.
Filmy sie tak sciagaja bo sa umieszczone na serwerze ktory nie obsluguje bezposrednich linkow. Lepszy taki system niz mozliwosc wyczerpania sie transferu naszego serwera = zablokowanie strony.
Inur ej inur moze ty bedziez wiedział ściągnołem sobie filmik Hard vs Full i podoba mi się zarąbiscie ten filmik i muza z niego.. znasz może tytuł tej nutki z Waszego filmu?? z góry dzięki pzdr
elo konkret stronka :) na dobre wyszlo wam polaczenie starych witryn. moze troche graficzka bidna i logo. mam tez nadzieje ze juz mysleliscie o miejscu na inne artykoly :). ogolem jest spoko i lepiej niz wczesniej, wiekszy porzadek i wogle. oby tak dalej poznaniacy ;)
ogólnie to mi się podoba ale jeszcze nie dopracowana np. tu gdzie są ludzie można małą galeryjke albo chociaż samo foto kolesia z jego bajem :) no i te filmy :/ ale jakoś można się połapać:D
froger34 pisze:ej inur moze ty bedziez wiedział ściągnołem sobie filmik Hard vs Full i podoba mi się zarąbiscie ten filmik i muza z niego.. znasz może tytuł tej nutki z Waszego filmu?? z góry dzięki pzdr
juraski pisze:ogólnie to mi się podoba ale jeszcze nie dopracowana np. tu gdzie są ludzie można małą galeryjke albo chociaż samo foto kolesia z jego bajem :)
tak tez bedzie, poki co stronka dopiero sie rozwija :]