to doradźcie mi jakąś dwupułke do wmątowania do krossa sign fr2 ( zamiast tego pick'a ) najlepiej by było jak by cena całego roweru była do 3000zł :) i bedzie ok :)
pisze jeszcze raz dla tych którym nie chce sie czytać :)
.
.
.
Czy nadawał by sie amortyzator : MARZOCCHI BOMBER Junior T QR 20mm 2006 do roweru Kross Sign FR2 ?? Nie znam sie za bardzo na tym ponieważ jestem początkujący:) Czy rower wytrzyma to ?? mam zamiar zmienic tego pick'a na dwupułke bo jest o wiele lepsza (tak mi sie wydaje) :) prosze o pomoc:)
siemka ja mam fr2 z juniorkiem i smiga wysmienicie!!!! :D Dropy nawet takie ponad 2m to pestka tylko lepszy damper musze wsadzic i tarcze 203 na tyl i bedzie ok, a i napinacz ;)
mam pytanie jaki adapter mam dac do jurka pod tarcze 8" ja wziolem ta z pike i dalem podkladki ale to tymczasowe rozwiazanie chociaz jezdze juz 2miechy ;p adapter pod stala os qr20+ przypasi?!
dawid1991 a co Tobie tak przeszkadza ten Pike?? Jak jesteś początkujący to bedzie świetny amorek. Aż tak śmigasz że potrzebujesz 2 półki??? czy chcesz takiego amora bo fajnie wygląda i na filmach na takich śmigają???
zastanów sie jeszcze nad tym
pozdr
po 1 ziomek naucz sie pisac a po 2 jak sobie kupisz drop off triple to bedzie dobrze.osobiscie niewiem 3mu do kur**j nedzy chcesz zmienic pike bo to ma 140mm ale to co.co do tego twojego juniora to kup i tyle bo tyle osob ci doradzilo juz a ty dalej pytasz.