Moze jest taki temat jak tak to prosze mój zkasowac:PP
Pomyślalem ze niektuzy nie maja fajnych piosenek do swoich fimikow kture chca juz wkoncu zkleic a sa tacy co maja taką zarombista piosenke a nierobia filmiku to niech sie podziela swoja wiedza!!! chodzi mi o to zeby w tym temacie wszyscy dawali wykonawcow i tytuly piosenek kture mogly by sie nadawac... wienc ja zaczne
Billy Talent-the ex
Billy Talent-devil in a Midnnight Mass
vienio i pele auentyk 3 -to jest moj harkor
prodigy- Smack my bitch
prodigy-firestarter
guano Apes- Open you Eyes
MUZYKA DO FILMIKÓW
MUZYKA DO FILMIKÓW
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
Bezsens...przeciez kazdy szuka piosenki sam dla siebie jaka pasuje jemu i klimatowi filmu, wiem ze Ci się nudzi i chesz pomoc ale to zabieg bez sensu gdyz za chwile te piosenki będa się powtarzać w kazdym trailerze:/
a poza tym te które podałes są juz tak oblatane ze głowa boli:p
a poza tym te które podałes są juz tak oblatane ze głowa boli:p
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Według mnie muza zawsze bedzie sie powtarzać poniewaz jest juz tyle filmików ze trudno zliczyc i wszysko ajlepsze jest juz zabrane:PP
no to przynajmniej mozna bylo by napisac z kod mozna sciongaci jaki program do sciongania jest najlepszy..... moze nie wszyscy sa superkomputerowcami i moze nie wiedza gdzie szukac??
no wienc według mnie najlepszym programem do sciongania muzy jest bearshare poniewaz scionga muze z taka szybkoscia jaka masz napisana w umowie z umowodawca interentu:PP chociaz ja mam net24 z 320kb/s a zcionga mi sie czasami 700kb/s a gdy zciongam z jakiejs strony zcionga mi sie 25kb/s wienc jest ruznica
oczywiscie trzeba za 1 wlonczeniem zkonfigorowac tak bearshare zeby jesli odnas ktos cos zcionga zciongam np 3kb/s.....
jemu nic sie nie stanie bo i tak zcionga od np.9 sób naraz
pozdROWER
no to przynajmniej mozna bylo by napisac z kod mozna sciongaci jaki program do sciongania jest najlepszy..... moze nie wszyscy sa superkomputerowcami i moze nie wiedza gdzie szukac??
no wienc według mnie najlepszym programem do sciongania muzy jest bearshare poniewaz scionga muze z taka szybkoscia jaka masz napisana w umowie z umowodawca interentu:PP chociaz ja mam net24 z 320kb/s a zcionga mi sie czasami 700kb/s a gdy zciongam z jakiejs strony zcionga mi sie 25kb/s wienc jest ruznica
oczywiscie trzeba za 1 wlonczeniem zkonfigorowac tak bearshare zeby jesli odnas ktos cos zcionga zciongam np 3kb/s.....
jemu nic sie nie stanie bo i tak zcionga od np.9 sób naraz
pozdROWER
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl