buahahaahha :DDInur pisze:edit: a po ziomalskiemu:
Joł ziomek joł ziomek! Polacy to sa wyjebisci dirtowcy. Odpierdalaja ze idz do uja idz do uja mowie ci ziomek!
Timo Pritzel w Szklarskiej Porębie!!!
co jak co ale Przemoo ma rację - co z tego że Pritzel robi te wszystkie akcje, skoro w szkarskiej ich nie wykona bo nie będzie miał na czym - chyba nie wyobrażacie sobie podwójnego backflipa na zwyczajnym polskim 3-metrowym dircie, czy 360 z 10-metrowego dropa którego tam nie będzie .... buhahaha
A akurat 360, tailwhipy, NFcancany czy backflipy to i w Polsce ludzie robią.
Nie wiem, może wy dirtowcy macie trochę inne podejście, ale jak dla mnie to na zawodach liczy się to co się zaprezentuje na miejscu, a nie to co się robiło kiedyśtam, dzieśtam w filmach.
A akurat 360, tailwhipy, NFcancany czy backflipy to i w Polsce ludzie robią.
Nie wiem, może wy dirtowcy macie trochę inne podejście, ale jak dla mnie to na zawodach liczy się to co się zaprezentuje na miejscu, a nie to co się robiło kiedyśtam, dzieśtam w filmach.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
do chrabał, przemoo i reszty podobnie myslacych własnie że jest się czym podeniecać. Poslka scena MTB dirt to 5-6 osob. Reszta może i coś robi ale kurwa w takim stylu, że wolałbym tego nie widzieć!! Ciągłe lądowania na tył, triki na siłe, dokręcanie między hopami itd. więc o czym pierdolicie że w polsce jest poziom:/
Ja własnie szanuje takich jak Timo, moze kurwa nie robi 36tailwhip, ale to co robi robi super.
Pokażcie mi kto w Polsce robie takie supermany, czy nfcc jak on.
Super poziom polaków wyszedł w Austrii:/
Ja własnie szanuje takich jak Timo, moze kurwa nie robi 36tailwhip, ale to co robi robi super.
Pokażcie mi kto w Polsce robie takie supermany, czy nfcc jak on.
Super poziom polaków wyszedł w Austrii:/
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
breeder,
tego double flipa robił wiecej razy!!
Wszyscy widzeli na nWD bodajze, a 2 lata temu na zawodach dirtowych przy slopestyle z tego co pamietam własnie podwójnym fikołem wygrał!
wiec tez nieodpierdalaj maniany, double flip to zajebiscie cięzki trik, myslisz ze jak zrobisz do wody albo gąbek to juz robisz ****!! Ty byś stał i tydzien i bys tego nie zrobił!
Spójrz na proBMX czy tam tez tak od double backflipy robią!
tego double flipa robił wiecej razy!!
Wszyscy widzeli na nWD bodajze, a 2 lata temu na zawodach dirtowych przy slopestyle z tego co pamietam własnie podwójnym fikołem wygrał!
wiec tez nieodpierdalaj maniany, double flip to zajebiscie cięzki trik, myslisz ze jak zrobisz do wody albo gąbek to juz robisz ****!! Ty byś stał i tydzien i bys tego nie zrobił!
Spójrz na proBMX czy tam tez tak od double backflipy robią!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
prawdopodobnie zrobił tego flipa x2 kilka razy... slopestyle 2004 zawody dirtowe timo robi na ostatniej chopie podwójnego flipa laduje z jedna noga ale zwycieza i w nagrode dostaje koze całą czarną z białą głową
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
Boże ja was nie czaje połowa tego forum nie robi nic nie mówie ze ja jestem najlepszy . Timo jest dobry i nie możńa temu zaprzeczyc ma swój styl i robi dobre tricki a kto robi tu lespze niech pokaze może jest ktos kto robi d back? Przemmooo dawaj fote jak robisz ze mówisz ze on jest ciota
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
gg4139952
-
- Kontakt:
kurwa mac czy wy nie rozumiecie ?? a dlaczego nie jezdza ? bo filmy sie kreci w usa i tu kurwa sa inne warunki tu nikt nie ma kasy zeby nawet zaczac rozkrecac taka produkcje ... coo do trickow to 15 letni roteiro robi zajebiscie dopracowane tricki na sporych hopach ma jeszcze czas teraz we wro beda gabki i zobaczycie ze polska daje rady ... tylko ze nikt z zagranicy tego nie widzi bo oni u siebie maja takich samych riderow i lepszych ... i kurwa nie mowie ze on jest ciota potrafi jezdzic ale na tych hopach co beda nie bedzie odstawal od czolowki polski
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Przemuś uspokoj sie.. dzieciakom nie wytlumaczysz... oni ogladaja NWD i tyle, dla nich TIMO to bog, **** z tym ze dziesiatki bikerow bije go na łeb... Double backflip.. czym Wy sie podniecacie? tysiac razy trydniejszy jest backflip tailwhip, czy backflip 360 o front flipie nie wspomne...
CIPY
CIPY
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl