Rysa na lagach travisa.... pomocy !
Rysa na lagach travisa.... pomocy !
Witam,
otoz sprawa wyglada nastepujaco, przez jakiegos ciote na 3 turnusie obozu skury mam na lagach 7cm gleboka ryse. Dzwonilem do Skowrona i dowiedzialem sie ze anodowanie u nich nei ma sensu bo bedzie to kosztowalo ok 500zl a nowe golenie gorne tez tyle kosztowaly.... wiec z tad zakladam ten temat. Co robic? Instruktorzy mowili mi zebym przejechal ryse papierem sciernym 2000 i oddal do anodowania do jakiegos lakiernik. Ile by to moglo mnie kosztowac.
Wg jak amor zostal porysowany to ktos sie ejszcze nim bawil... tzn uginal i mam pociete uszczelki.... ile kosztuja uszczelki do Travisa? Wigwam ma wolne do 1 wrzesnia, z kad moge takie uszczelki wziasc (najlepiej jakies tansze zamienniki)
jakie sa wasze pomysly?;/
PS: dorwal bym gnoja to bym zajebal!!!
otoz sprawa wyglada nastepujaco, przez jakiegos ciote na 3 turnusie obozu skury mam na lagach 7cm gleboka ryse. Dzwonilem do Skowrona i dowiedzialem sie ze anodowanie u nich nei ma sensu bo bedzie to kosztowalo ok 500zl a nowe golenie gorne tez tyle kosztowaly.... wiec z tad zakladam ten temat. Co robic? Instruktorzy mowili mi zebym przejechal ryse papierem sciernym 2000 i oddal do anodowania do jakiegos lakiernik. Ile by to moglo mnie kosztowac.
Wg jak amor zostal porysowany to ktos sie ejszcze nim bawil... tzn uginal i mam pociete uszczelki.... ile kosztuja uszczelki do Travisa? Wigwam ma wolne do 1 wrzesnia, z kad moge takie uszczelki wziasc (najlepiej jakies tansze zamienniki)
jakie sa wasze pomysly?;/
PS: dorwal bym gnoja to bym zajebal!!!
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
-
- Kontakt:
froger34 ale mi chodzi zeby tego nie bylo widac dlatego sie opytam ile kosztowala by usluga zeby to wyanodowac? a jakby tak pomalowac to czarnym lakierem do paznokci i wyfilcowac tak jak ty mowisz?
O_o no walsnie a nazbierac na niego kase nie bylo latwo a to boli :/
a cop z cena uszczelek?
O_o no walsnie a nazbierac na niego kase nie bylo latwo a to boli :/
a cop z cena uszczelek?
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
nie dawno sam miałem ten problem w z1 tez czarne golenie tylko u mnie sie zrobiło przetracie az do magnezu czy co tam jest takie zrebre dosc duze ok 1cm2 zaczłałem sie bawic w scieranie tego ale dałem sobie siana i obkleiłem tazma krewedzie tego przetrarcia i machnałem w duzej odsległosci kilka wartsw spreyu caarnego dobrej firmy poki co jezdze miecha i sie nie sciera ojl nie ciekł i nie cieknie ogolnie daje rade jednak ciut widac ze iiny oidcien anody od spreyu ale mam to w dupie po tygodniu ryse olalem bo nic mi nie przeszkadza :]
Predzej papier o szorstkosci 1 :PTassadar pisze:ja bym wziął ten papier 2000 i potraktował nim tego gościa co tą rysę zrobił...
Moim zdaniem - papier wodny a potem ten spray teflonowy. Anodowac nie ma sensu, ty potrzebujesz twardego anodowania a to jeszcze drozsze niz zwykle czyli ozdobne.
www.trialshop.pl
ahaha jaka ciota! juz to widziezuku pisze:no kurwamac wspolczuje, wybilbym mu wszystkie zeby, wyciął nerke i ją sprzedal. wtedy by sie koszta naprawy zwróciły. :/
O_o pisze:rosa w sumie dobrze ze nie pojechalem bo gdybym zlapal szmate to bym mu wyjbal zeby ;/ /quote]
kolejny internetowy twardziel? ehh.. dzieci
20 inches isn't a crime
Ludzie nieschodzcie z tematu !! Rosa ma zaje.bisty problem wiem bo widzialem to na wlasne oczy. zamalowanie tego lakierem bezbarwnymm niezalatwi sprawy bo jak potem bedzie chciec spzedac amora to bedzie ladnych pare stowek w plecy !!KFP_Wwa widziales kiedys O_o ?? chyba nie bo jak bys zobaczyl to bys sie pzekonal ze dzieciakiem to on niejest a ze bylby w stanie popzestawiac zabki jakiemos huyowi moge potwierdzic sam. THE END
http://tiny.pl/rqbn