Monster T2 2003
Monster T2 2003
Ile ten amor jest wart?
I jak go w ogole oceniacie? (ssv w obydwu goleniach).
Pozdrawiam
I jak go w ogole oceniacie? (ssv w obydwu goleniach).
Pozdrawiam
Kupie: DHX 5.0 222
moj kumpel jezdzil na takim samym,i szczerze powiem ze amor jest w pelni wart tej ceny dalbym nawet za niego 1900zl jezeli znalazla by sie jakas dobra okazja:)amor ma wysmienita prace,jest bardzo czuly i wybiera nawet male nierownosci,choc nie ma regulacji,gdy skacze sie na nim na wiekszych dropach nie ma szans go dobic bo przy wiekszym dojsciu lagow amor sie utwardza,mozna go takze wyregulowac wlewajac olej.amor naprawde wart jest tej ceny,a 1700zl to bardzo nieduza cena jak za taki sprzet
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tylko ze roczniki 2002 sa boskie, maja najlepsze mozliwe tlumienie ze wszystkich monsterow , malo waza, sa niskie, bardzo zwawe, niezawodne
2001 jest troche bardziej zmulony, nie ma hscv! tylko open bath, ten tlumik dziala inaczej
Jak ty za 1000 kupujesz drop offa triple to powodzenia :>
Ja bym wiecej nie dal za t2, chodzi toto tepo, taki junior w obudowie monstera... na cholere komu 200 skoku z tak slabym tlumieniem i ponad 5.5kg obudowa?
2001 jest troche bardziej zmulony, nie ma hscv! tylko open bath, ten tlumik dziala inaczej
Jak ty za 1000 kupujesz drop offa triple to powodzenia :>
Ja bym wiecej nie dal za t2, chodzi toto tepo, taki junior w obudowie monstera... na cholere komu 200 skoku z tak slabym tlumieniem i ponad 5.5kg obudowa?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Swoich cen nigdy nie zdradze, ale 1000zl za drop offa to naprawde za duzo, w polsce znajdziesz mnostwo lepszych okazji :)
A co do monstera swoje powiedzialem, moim zdaniem ten amor nie ma racji bytu
PS. Widze ze masz shiverke do sprzedania, to twoja czy pomagasz komus w sprzedazy? Pytam bo jesli to twoja to nie widze sensu zmiany na monstera ( az tak bardzo przeszkadza ci jej niska sztywnosc? )
A co do monstera swoje powiedzialem, moim zdaniem ten amor nie ma racji bytu
PS. Widze ze masz shiverke do sprzedania, to twoja czy pomagasz komus w sprzedazy? Pytam bo jesli to twoja to nie widze sensu zmiany na monstera ( az tak bardzo przeszkadza ci jej niska sztywnosc? )
MaxDamageDA Tak, to moja. Obawiam sie własnie niskiej sztywności USD, ale na tego monstera sie nie zamieniam, było to tylko pytanko o sprzęt bo widziałem go tylko raz i nie jeźdizłem w ogole. Miałem Monstera Triple 03 i to było coś, praca podobna do Shivera ale USD troche lepiej, no ale Monster sztywniejszy. Max, powiedz mi czy mam sie czego obawiać z tą sztywnością, bo może sobie go po prostu zostawie (choć kupców mam kilku), co myslisz ?
Kupie: DHX 5.0 222
-
- Kontakt:
Ja bym sobie shivere zostawil, moim zdaniem duzo bardziej uniwersalna, duzo poreczniejsza, czulsza - co juz sam zauwazyles
Nie wiem jakiego hamulca uzywasz i jaki styl jazdy preferujesz, niska sztywnosc czasami przeszkadza ( naprawde marginalnie ) a jej gietkosc powoduje ze jest wytrzymala - bo sily zamiast ja lamac po prostu ja gna
Daj sobie mozliwie nisko dolna polke - uzyskasz maxymalna potencjalna sztywnosc
Napisz cos wiecej o tym co bedziesz na niej robil/robisz
Nie wiem jakiego hamulca uzywasz i jaki styl jazdy preferujesz, niska sztywnosc czasami przeszkadza ( naprawde marginalnie ) a jej gietkosc powoduje ze jest wytrzymala - bo sily zamiast ja lamac po prostu ja gna
Daj sobie mozliwie nisko dolna polke - uzyskasz maxymalna potencjalna sztywnosc
Napisz cos wiecej o tym co bedziesz na niej robil/robisz