Parodia czy nie ? raczej tak..
kurva... na jakiej podstawie nazywasz mnie cwelem? nie dopisales takiej buzki, wiec sie nie dziw ze odbieram to tak a nie inaczej.
co ja jasnowidz jestem?? co autor mial na mysli?? czytam widze co zes naskrobal, grzecznie odpisuje, a ty mnie od cwelow wyzywasz. opanuj sie czlowieku, nie rob wsi.
a jesli miales ta buzke dodac to odwoluje ;)
co ja jasnowidz jestem?? co autor mial na mysli?? czytam widze co zes naskrobal, grzecznie odpisuje, a ty mnie od cwelow wyzywasz. opanuj sie czlowieku, nie rob wsi.
a jesli miales ta buzke dodac to odwoluje ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
gdybym Cie znal, to moze bym zrozumial ze to ironia. gdybym z Toba real rozmiawial, pewnie tez bym zalapal. jak widze suchy text to rozumiem ze to co jest tam napisane, znaczy to co pisze. a w tekscie zazwyczaj, to wyrazenia takiej ironii uzywa sie buziek, wiec nie miej do mnie pretensji ze tego nie kumam. thx
www.bikeaction.pl
eee tam. po prostu gadamy sobie, od tego jest forum no nie ;)
hmm dlaczego najardziej rozkminiane - moze najbardziej kontrowersyjne sa?? i kazdy chce dorzucic swoje trzy grosze bo ma inne zdanie na ten temat. suche rozmowy o sprzecie tez sa, ale ile mozna pisac. nie kazdy mial okazje smigac na dabombie konkretnym to mniej osob odpisuje. a zobaczyc glupia fote w necie mzoe kazdy wiec odpisuje tez.
to by bylo na tyle z mojej strony :D
hmm dlaczego najardziej rozkminiane - moze najbardziej kontrowersyjne sa?? i kazdy chce dorzucic swoje trzy grosze bo ma inne zdanie na ten temat. suche rozmowy o sprzecie tez sa, ale ile mozna pisac. nie kazdy mial okazje smigac na dabombie konkretnym to mniej osob odpisuje. a zobaczyc glupia fote w necie mzoe kazdy wiec odpisuje tez.
to by bylo na tyle z mojej strony :D
www.bikeaction.pl
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Nie no ja was nie rozumiem...Co was do cholery jasnej interesuje ile ktos ma postów?! Ludzi czy np to ze cszyvy ma 1500 postów a ja mam niecałe 900 oznacza ze wogole nie jezdzimy i jestesmy pozerami? Poprostu zamiast np łazic po knajpach albo cos siadamy na kompa i właczamy forum. Ja np siedze tu tylko dlatego ze nie moge jeszcze jezdzic bo brakuje mi paru czesci i musze sie tylko w cierpliwosc uzbroic, a wczesniej byłem połamany:/
Wogole to ja niewiem po jakiego wała ten topic został załozony, przeciez to ze mam wiecej postow nie oznacza ze całymi dniami siedze na fotelu przed kompem i wale konia ze bede miał wiecej postów...
PS Nie mam najwyzszej liczby postow, jestem na piatym miejscu wiec mnie tu do ich troje nie zaliczac:P
Wogole to ja niewiem po jakiego wała ten topic został załozony, przeciez to ze mam wiecej postow nie oznacza ze całymi dniami siedze na fotelu przed kompem i wale konia ze bede miał wiecej postów...
PS Nie mam najwyzszej liczby postow, jestem na piatym miejscu wiec mnie tu do ich troje nie zaliczac:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
może i się zmieniłem, kij z tym...
sytuacja, którą opisałeś:
nie pamiętam tego dokładnie, ale powiem Ci o co chodzi - wybitnie nie lubię tomanka. Znam gościa od pierwszej klasy podstawówki i zawsze palnął coś głupiego, co trochę potrafiło denerwować, ale olewka, bo w końcu teraz już chyba 11 lat będzie. Jednak pewnego dnia wqrzył mnie tak, że postanowiłem się z nim nie zadawać. Może teraz się zmienił, ale raczej nie będzie specjalnie okazji żeby to sprawdzić.
co do zmiany stanu rzeczy - może zorganizuje się jakieś spotkanie integrujące, np. spotkać się na bikach, pojechać do mikołowa, wrócić i na zręb na browarka...
ja nawet teraz mam wolny czas, musiałbym się popytać reszty ludzi i może by się trochę tego zebrało(ode mnie z 5 osób, bo reszta, albo robota, albo panna, albo utracony kontakt).
nie męczmy już tego tematu, jak co to moje gg w podpisie
sytuacja, którą opisałeś:
nie pamiętam tego dokładnie, ale powiem Ci o co chodzi - wybitnie nie lubię tomanka. Znam gościa od pierwszej klasy podstawówki i zawsze palnął coś głupiego, co trochę potrafiło denerwować, ale olewka, bo w końcu teraz już chyba 11 lat będzie. Jednak pewnego dnia wqrzył mnie tak, że postanowiłem się z nim nie zadawać. Może teraz się zmienił, ale raczej nie będzie specjalnie okazji żeby to sprawdzić.
co do zmiany stanu rzeczy - może zorganizuje się jakieś spotkanie integrujące, np. spotkać się na bikach, pojechać do mikołowa, wrócić i na zręb na browarka...
ja nawet teraz mam wolny czas, musiałbym się popytać reszty ludzi i może by się trochę tego zebrało(ode mnie z 5 osób, bo reszta, albo robota, albo panna, albo utracony kontakt).
nie męczmy już tego tematu, jak co to moje gg w podpisie
a zastanawialiscie ze to ile kto ma postow jest bez znaczenia ;) i to ze pro czy nie tez.. tylko to co i jak pisze ;]
dobra bo znowu bedize ze nabijam se posty, a niektorych to bardzo razi (czyzby sie denerwowali ze ten licznik wskazuje wiecej czy co ;) )
dobra bo znowu bedize ze nabijam se posty, a niektorych to bardzo razi (czyzby sie denerwowali ze ten licznik wskazuje wiecej czy co ;) )
www.bikeaction.pl