Parodia czy nie ? raczej tak..

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kurva... na jakiej podstawie nazywasz mnie cwelem? nie dopisales takiej buzki, wiec sie nie dziw ze odbieram to tak a nie inaczej.

co ja jasnowidz jestem?? co autor mial na mysli?? czytam widze co zes naskrobal, grzecznie odpisuje, a ty mnie od cwelow wyzywasz. opanuj sie czlowieku, nie rob wsi.

a jesli miales ta buzke dodac to odwoluje ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

"grzecznie odpisuje"

taa grzecznie w chooj rzecby można

dla mnie ta ironia jest oczywista i dla innych chyba też bo tylko ty miałeś jakieś problemy z odczytaniem tej wypowiedzi no ale nic
Krzywy
Kontakt:

gdybym Cie znal, to moze bym zrozumial ze to ironia. gdybym z Toba real rozmiawial, pewnie tez bym zalapal. jak widze suchy text to rozumiem ze to co jest tam napisane, znaczy to co pisze. a w tekscie zazwyczaj, to wyrazenia takiej ironii uzywa sie buziek, wiec nie miej do mnie pretensji ze tego nie kumam. thx
www.bikeaction.pl
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

proponuje zmiane nazwy na

FORUM BAB PRZEKUPEK

dlaczego najbardziej ******* tematy sa najbardziej rozkminiane......
Local Swinga-Swinga
Krzywy
Kontakt:

eee tam. po prostu gadamy sobie, od tego jest forum no nie ;)

hmm dlaczego najardziej rozkminiane - moze najbardziej kontrowersyjne sa?? i kazdy chce dorzucic swoje trzy grosze bo ma inne zdanie na ten temat. suche rozmowy o sprzecie tez sa, ale ile mozna pisac. nie kazdy mial okazje smigac na dabombie konkretnym to mniej osob odpisuje. a zobaczyc glupia fote w necie mzoe kazdy wiec odpisuje tez.

to by bylo na tyle z mojej strony :D
www.bikeaction.pl
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

hm a czy wy oceniacie ludzi po tym ile amją postów?? nie bo ludzie którzy sie znają na rzeczy i są dobrzy jacyś PRO itp to zwróccie uwage mało piszą dużo jeżdza i to ze mają mało postów jest złe??:| nie kuimam
www.ROMED.pl lamusy!
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Nie no ja was nie rozumiem...Co was do cholery jasnej interesuje ile ktos ma postów?! Ludzi czy np to ze cszyvy ma 1500 postów a ja mam niecałe 900 oznacza ze wogole nie jezdzimy i jestesmy pozerami? Poprostu zamiast np łazic po knajpach albo cos siadamy na kompa i właczamy forum. Ja np siedze tu tylko dlatego ze nie moge jeszcze jezdzic bo brakuje mi paru czesci i musze sie tylko w cierpliwosc uzbroic, a wczesniej byłem połamany:/
Wogole to ja niewiem po jakiego wała ten topic został załozony, przeciez to ze mam wiecej postow nie oznacza ze całymi dniami siedze na fotelu przed kompem i wale konia ze bede miał wiecej postów...

PS Nie mam najwyzszej liczby postow, jestem na piatym miejscu wiec mnie tu do ich troje nie zaliczac:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

może i się zmieniłem, kij z tym...

sytuacja, którą opisałeś:

nie pamiętam tego dokładnie, ale powiem Ci o co chodzi - wybitnie nie lubię tomanka. Znam gościa od pierwszej klasy podstawówki i zawsze palnął coś głupiego, co trochę potrafiło denerwować, ale olewka, bo w końcu teraz już chyba 11 lat będzie. Jednak pewnego dnia wqrzył mnie tak, że postanowiłem się z nim nie zadawać. Może teraz się zmienił, ale raczej nie będzie specjalnie okazji żeby to sprawdzić.

co do zmiany stanu rzeczy - może zorganizuje się jakieś spotkanie integrujące, np. spotkać się na bikach, pojechać do mikołowa, wrócić i na zręb na browarka...
ja nawet teraz mam wolny czas, musiałbym się popytać reszty ludzi i może by się trochę tego zebrało(ode mnie z 5 osób, bo reszta, albo robota, albo panna, albo utracony kontakt).

nie męczmy już tego tematu, jak co to moje gg w podpisie
Krzywy
Kontakt:

a zastanawialiscie ze to ile kto ma postow jest bez znaczenia ;) i to ze pro czy nie tez.. tylko to co i jak pisze ;]

dobra bo znowu bedize ze nabijam se posty, a niektorych to bardzo razi (czyzby sie denerwowali ze ten licznik wskazuje wiecej czy co ;) )
www.bikeaction.pl
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

ilosc postow nic nie mowi, ostatnio sie popstrykalem z jakims debilem i sobie sprawdzilem jego posty bo mnie bardzo zirytowal, ogolnie mila ich kolo 30 a 90% mialo tresc "no chyba tak" "on ma racje' debilem jestes" itp poprostu paraszka totalna....
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ