Co zrobić zeby dostać sponsora czy wy...
Co zrobić zeby dostać sponsora czy wy...
Tak jak w temacie:PP jakie triki trzeba umieć...
jak sie umie backflipa to mozna juz sie starac??
napiszcie wszystko co wiecie na temat to trzeba umiec zeby dostać sponsora plisss WAZNE
jak sie umie backflipa to mozna juz sie starac??
napiszcie wszystko co wiecie na temat to trzeba umiec zeby dostać sponsora plisss WAZNE
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
-
- Kontakt:
Musisz miec dobra gadke, startowac w zawodach i wogole byc trendy i cool .
gwarek ma racje <cwaniak2>
www.duncon.pl i tam masz sponsoring, niby nic specjalnego, ale zawsze cos.
gwarek ma racje <cwaniak2>
www.duncon.pl i tam masz sponsoring, niby nic specjalnego, ale zawsze cos.
Hej.
Takie tematy juz były.
Zeby w polsce zostać sponsorowanym trzeba sie pokazać, jeździć na zawody, kręcić filmy i pokazywać je na festach, pisać do róznych firm - np. DC ma program sponsorski w którym dają Ci taniej sprzet w zamian ze udziałw w zawodach i przesyłanie im zdjęć i relacji. Trzeba zaistnieć.
Udzielać sie na forach, zostac rozpoznawanym, tak zeby taki głupi Motomysza jak ja mógł powiedzieć do kumpla w serwisie "ej widziałeś ten ostatni filmik by Szerszu ?? miazga nie"
I to tyle, poszukaj sobie bo takich tematów było duzo.
Pozatym na sponsoring nie może liczyćkazdy kto dobrze jeździ, bo takich ludzi jest coraz wiecej - trzeba być wybitnym riderem.
Takie tematy juz były.
Zeby w polsce zostać sponsorowanym trzeba sie pokazać, jeździć na zawody, kręcić filmy i pokazywać je na festach, pisać do róznych firm - np. DC ma program sponsorski w którym dają Ci taniej sprzet w zamian ze udziałw w zawodach i przesyłanie im zdjęć i relacji. Trzeba zaistnieć.
Udzielać sie na forach, zostac rozpoznawanym, tak zeby taki głupi Motomysza jak ja mógł powiedzieć do kumpla w serwisie "ej widziałeś ten ostatni filmik by Szerszu ?? miazga nie"
I to tyle, poszukaj sobie bo takich tematów było duzo.
Pozatym na sponsoring nie może liczyćkazdy kto dobrze jeździ, bo takich ludzi jest coraz wiecej - trzeba być wybitnym riderem.
http://www.pinkbike.com/photo/966670/ a ten twoj ? to mu go oddaj :D
niech napisz do DC moze cos z tego wyniknie dla niego korzystanego ale na cuda nie licz stary...
niech napisz do DC moze cos z tego wyniknie dla niego korzystanego ale na cuda nie licz stary...
www.mm-foto.pl
niestety ten co dales w linku to mojego kumpla moj rower to ten http://www.pinkbike.com/photo/960698/
tez zabardzo ni mam sie czym chwali:/
jeszcze do tego korba mi sie zjebala i nie mam na czym jezdzic!!!!
tez zabardzo ni mam sie czym chwali:/
jeszcze do tego korba mi sie zjebala i nie mam na czym jezdzic!!!!
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej, nie wystarcza np w zawodach wygrywać w klasach low-endowych (beginner czy sport, przykłady z usa, nie wiem jakie są w polsce), ale w klasach high-endowych. I zazwyczaj nie licz się, że przyjdzie sponsor do ciebie z otwartymi rękami. Muszisz najpierw cos zacząć wygrywać w wyżych klasach a potem ładnie napisać do jakiegoś producenta w prośbie o sponsorswo i co możesz dać mu w zamian, i może dostaniesz zniszke 40% na jego części (tak jest tutaj najczęściej w usa) i potem jak sponsor jak będzie z ciebie zadowolony to ci tą zniszke podniesie, aż kiedyś dostaniesz zadarmo części i może jakieś prototypy i tyle.
Muszisz sobie wbić do głowy, że dzisiaj w świecie exMTB wogólne nie ma pięniędzy, kiedyś były ale się zmyły, co jest trochę śmieszne, o ile wiem tylko kilka nielicznych czołowych race-erów zarabia trochę kasy, ale to nie są sumy nawet z rzędu 1 miliona tylko znacznie mniej ;/ a w świecie fr wogólnie nie ma pieniędzy
Jak chcesz mieć szybko jakąś zniszke to znajdź sponsorowaną drużynę (o ile takie są w polsce), co znaczy, że sponsor jest na wszystkich zawodników tyle.
Sponsora nie dostaniesz w jeden dzień, muszisz wyrobić sobie drogę do tego ...
Muszisz sobie wbić do głowy, że dzisiaj w świecie exMTB wogólne nie ma pięniędzy, kiedyś były ale się zmyły, co jest trochę śmieszne, o ile wiem tylko kilka nielicznych czołowych race-erów zarabia trochę kasy, ale to nie są sumy nawet z rzędu 1 miliona tylko znacznie mniej ;/ a w świecie fr wogólnie nie ma pieniędzy
Jak chcesz mieć szybko jakąś zniszke to znajdź sponsorowaną drużynę (o ile takie są w polsce), co znaczy, że sponsor jest na wszystkich zawodników tyle.
Sponsora nie dostaniesz w jeden dzień, muszisz wyrobić sobie drogę do tego ...
prosta sprawa - niech w necie dowiaduje sie o zawodach dirtowych i niech startuje... moze i coraz wiecej ludzi cisnie flipy, ale jezeli jest dobry to napewno cos z tego wyjdzie - jezeli nikt go odrazu nie zauwazy, ma przynajmniej szanse na jakas nagrode rzeczowa, mniejsza lub wieksza
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: