mudBrothers - obóz rowerowy Zakopane!!!!
Lisek-Tm widze ze kultury Cie rodzice nie nauczyli..
a wogole opowiadanie ze kwatery kosztuja 70 zl to smiech na sali.. Pytalem sie w sklepie przed Wasza kwatera ile kosztuja kwatery tam gdzie mieszkaliscie.. uwierz mi.. duuuuuzo taniej..
Wierze ze ludzie mogli byc ok ze klimat tez.. ale spojrzmy prawdzie w oczy.. taki oboz i Ty mozesz zorganizowac... nie bylo ubezpieczenia, dojazdu.
I wogole mega problemy jak sie chcialo z Wami na gore wjezdzac.. bo Gary sie krzywil i mnozyl problemy
Pozdrawiam..
a wogole opowiadanie ze kwatery kosztuja 70 zl to smiech na sali.. Pytalem sie w sklepie przed Wasza kwatera ile kosztuja kwatery tam gdzie mieszkaliscie.. uwierz mi.. duuuuuzo taniej..
Wierze ze ludzie mogli byc ok ze klimat tez.. ale spojrzmy prawdzie w oczy.. taki oboz i Ty mozesz zorganizowac... nie bylo ubezpieczenia, dojazdu.
I wogole mega problemy jak sie chcialo z Wami na gore wjezdzac.. bo Gary sie krzywil i mnozyl problemy
Pozdrawiam..
www.pinkbike.com/photo/1007092/
dieee czlowieku, daj sobie na luz... o co ty masz pretensje?? jak przyszlislmy pod trase, to wy juz czekaliscie i wyskakujecie z tekstem "chcemy z wami jezdzic". nawet nikt z was nie zadzwonil i nie zapytal czy beda miejsca w busie i czy mozna sie przylaczyc. problem faktycznie byl, bo bus byl przeladowany, ale po kilkuminutowej organizacji juz jechalismy do gory. tyle bylo mojego krzywienia
fakt, ubezpieczenia nie bylo:p. W ostatnim dniu rozwalilam sie troszke:). Pojechalismy do szpitala, nie mialam przy sobie zadnych dokumentow, bez problemu od razu przyjeli mnie i zszyli :)
Jesli komus nie odpowiadaja warunki, nie musi jechac:). Na pewno ci co byli nie zaluja, bo bylo naprawde super
Jesli komus nie odpowiadaja warunki, nie musi jechac:). Na pewno ci co byli nie zaluja, bo bylo naprawde super
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
-
- Kontakt:
" czlowieku, daj sobie na luz... o co ty masz pretensje?? jak przyszlislmy pod trase, to wy juz czekaliscie i wyskakujecie z tekstem "chcemy z wami jezdzic". nawet nikt z was nie zadzwonil i nie zapytal czy beda miejsca w busie i czy mozna sie przylaczyc."
Gary, krzywe jest to ze przyjechaliscie do zako w gosciu wiec przslanie tekstu ze sie wpychamy eni ejst na miejscu, sory ale jezeli ktos ma pierwsenstwo do busa to chyba zakopianczycy nie, bo w koncu to my prawie caly rok ejzdzimy tym busem wiec sorry. Bo z tego co mowiels wynbikalo cos takeigo ze tylko Wy macie prawo do busa bo na obozie jestescie, to co maielismy busem ejzdzic dopeiro jak pojedziecie?
Gary, krzywe jest to ze przyjechaliscie do zako w gosciu wiec przslanie tekstu ze sie wpychamy eni ejst na miejscu, sory ale jezeli ktos ma pierwsenstwo do busa to chyba zakopianczycy nie, bo w koncu to my prawie caly rok ejzdzimy tym busem wiec sorry. Bo z tego co mowiels wynbikalo cos takeigo ze tylko Wy macie prawo do busa bo na obozie jestescie, to co maielismy busem ejzdzic dopeiro jak pojedziecie?
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888
Marcus_Wolf chodzilo o to, ze od nas jezdzilo ok 10 osob i kierowca bardzo niechetnie bralby wiecej osob. A ja naprawde nie zauwazylam zadnego "krzywego patrzenia". Przeciez dogadaliscie sie? Jezdziliscie z nami? Bus jezdzi przez caly dzien i mozna sie dogadac z kierowca na dowolna godzine... Jezdzilismy jakies 3 h dziennie, wiec co za problem po prostu przyjsc wczesniej czy pozniej:)? mozna tez jezdzic na zmiane.
Czemu nie powiedzieliscie od razu, ze wam to nie odpowiada? Przeciez dogadalibysmy sie jakos:), nie zajmowalismy busa przez caly dzien
Czemu nie powiedzieliscie od razu, ze wam to nie odpowiada? Przeciez dogadalibysmy sie jakos:), nie zajmowalismy busa przez caly dzien
-
- Kontakt:
heh Wiesz 10 os to i tak dla kierowcy za duzo wiem z doswiadczenia, wywozi na s taki kawal za 25 zl a bus mu spala duzo paliwa. Gadalem z nim i przy takiej ilosci najlepszym rozwiazaniem bylo by to rozbic na np po 7 os, bo dla neigo jazda raz z 10 osobami w gore a potem z 4`ma sie mija z celem. Poza tym my juz wtedy bylismy na ns`ie duuuuzo przed Wami, dzownilismy rano do kierowcy.. Prwda mr Dieee.:>??
NS rulezzz
big hit + 888
big hit + 888
serdecznie was przepraszamy, prosze wybaczcie, ze smialismy przyjechac do was i bezczelnie skorzystac z waszego busa, przeciez on jest zarezerwowany dla was na wylacznosc albo wy macie pierwszenstwo... kierowca wcale nie chce zarobic, on tylko czeka z utesknieniem na wasz telefon. to teraz powiedzcie mi po co ta rozmowa? co my chcemy osiagnac, co :)? kurcze, mnie sie z wami przyjemnie jezdzilo, nie mam nic przeciwko, lubie was:). macie swietna trase :). Echh, to nie ma sensu, bo i my mamy troche racji i wy tez macie troche racji :). Rozmawialismy z kierowca rano, codziennie z nim rozmawialismy i rezerwowalismy busa na konkretna godzine. Bez problemu zgodzil sie na 10 osob:).
to byl jakis pechowy dzien:p, od samego poczatku jezdzilo mi sie do niczego (chociaz i tak nie umiem jezdzic:p)
W szpitalu dali mi jakies zastrzyki, zszyli, dali antybiotyk i tyle:)
Przez pare dni nie moglam chodzic, bo bylam tez strasznie potluczona, ale teraz jest super:p. I tak dobrze, ze to sie stalo w ostatnim dniu:p. Echh, ale bylo super, nie chcialo mi sie wracac:)
W szpitalu dali mi jakies zastrzyki, zszyli, dali antybiotyk i tyle:)
Przez pare dni nie moglam chodzic, bo bylam tez strasznie potluczona, ale teraz jest super:p. I tak dobrze, ze to sie stalo w ostatnim dniu:p. Echh, ale bylo super, nie chcialo mi sie wracac:)