mudBrothers - obóz rowerowy Zakopane!!!!

lyra
Kontakt:

Post autor: lyra »

i zapomnialabym dodac - wspaniale towarzystwo:). Nie chcialo mi sie wyjezdzac:/. Mam nadzieje, ze zobaczymy sie za rok;)

przez pierwsze 5 dni bylo 6 osob, a potem dojechalo jeszcze 10 :). Bylo ekstra super genialnie:p
http://www.pinkbike.com/photo/866568/ lanss :)
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

o to duzo Was było :) czekam na foty ;)
http://chudy.pinkbike.com/
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Lisek-Tm widze ze kultury Cie rodzice nie nauczyli..
a wogole opowiadanie ze kwatery kosztuja 70 zl to smiech na sali.. Pytalem sie w sklepie przed Wasza kwatera ile kosztuja kwatery tam gdzie mieszkaliscie.. uwierz mi.. duuuuuzo taniej..
Wierze ze ludzie mogli byc ok ze klimat tez.. ale spojrzmy prawdzie w oczy.. taki oboz i Ty mozesz zorganizowac... nie bylo ubezpieczenia, dojazdu.
I wogole mega problemy jak sie chcialo z Wami na gore wjezdzac.. bo Gary sie krzywil i mnozyl problemy
Pozdrawiam..
www.pinkbike.com/photo/1007092/
strah
Kontakt:

Post autor: strah »

super, jesli za rok znow bedzie taki oboz moze tez sie wybiore, moze sie czegos naucze od innych ;) u mnie w promieniu 30km nie ma chyba zadnego ridera :]
dawajcie fotki, oprocz ns-ow duzo jest tras zjazdowych?
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

dieee a to ty jestes. to w takim razie sorki. u nas kwatery kosztowały 40zł za dobe ale bez jedzenia. było naprawde bardzo fajnie. przeciez jeździliście z nami na góre więc o co chodzi?
dieee
Kontakt:

niby jezdzilismy ale bylo troche krzywienia ze strony waszego "Szefa"
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

dieee czlowieku, daj sobie na luz... o co ty masz pretensje?? jak przyszlislmy pod trase, to wy juz czekaliscie i wyskakujecie z tekstem "chcemy z wami jezdzic". nawet nikt z was nie zadzwonil i nie zapytal czy beda miejsca w busie i czy mozna sie przylaczyc. problem faktycznie byl, bo bus byl przeladowany, ale po kilkuminutowej organizacji juz jechalismy do gory. tyle bylo mojego krzywienia
lyra
Kontakt:

fakt, ubezpieczenia nie bylo:p. W ostatnim dniu rozwalilam sie troszke:). Pojechalismy do szpitala, nie mialam przy sobie zadnych dokumentow, bez problemu od razu przyjeli mnie i zszyli :)
Jesli komus nie odpowiadaja warunki, nie musi jechac:). Na pewno ci co byli nie zaluja, bo bylo naprawde super
gdulec
Kontakt:

Post autor: gdulec »

dieee twoje towarzystwo w busie wcale nie bylo mile widziane przez wszystkich .. haha
dieee
Kontakt:

gdulec to mogles wchodzic piechota.. :]
nie chce mi sie z Wami sprzeczac
pozdrawiam

Najwazniejsze ze klimat na waszym "obozie" byl ok
bolas
Kontakt:

Post autor: bolas »

a paiskownica była..? ;o)
Can I Play With Madness??
Marcus_Wolf
Kontakt:

Post autor: Marcus_Wolf »

" czlowieku, daj sobie na luz... o co ty masz pretensje?? jak przyszlislmy pod trase, to wy juz czekaliscie i wyskakujecie z tekstem "chcemy z wami jezdzic". nawet nikt z was nie zadzwonil i nie zapytal czy beda miejsca w busie i czy mozna sie przylaczyc."

Gary, krzywe jest to ze przyjechaliscie do zako w gosciu wiec przslanie tekstu ze sie wpychamy eni ejst na miejscu, sory ale jezeli ktos ma pierwsenstwo do busa to chyba zakopianczycy nie, bo w koncu to my prawie caly rok ejzdzimy tym busem wiec sorry. Bo z tego co mowiels wynbikalo cos takeigo ze tylko Wy macie prawo do busa bo na obozie jestescie, to co maielismy busem ejzdzic dopeiro jak pojedziecie?
NS rulezzz
big hit + 888
lyra
Kontakt:

Marcus_Wolf chodzilo o to, ze od nas jezdzilo ok 10 osob i kierowca bardzo niechetnie bralby wiecej osob. A ja naprawde nie zauwazylam zadnego "krzywego patrzenia". Przeciez dogadaliscie sie? Jezdziliscie z nami? Bus jezdzi przez caly dzien i mozna sie dogadac z kierowca na dowolna godzine... Jezdzilismy jakies 3 h dziennie, wiec co za problem po prostu przyjsc wczesniej czy pozniej:)? mozna tez jezdzic na zmiane.
Czemu nie powiedzieliscie od razu, ze wam to nie odpowiada? Przeciez dogadalibysmy sie jakos:), nie zajmowalismy busa przez caly dzien
Marcus_Wolf
Kontakt:

Post autor: Marcus_Wolf »

heh Wiesz 10 os to i tak dla kierowcy za duzo wiem z doswiadczenia, wywozi na s taki kawal za 25 zl a bus mu spala duzo paliwa. Gadalem z nim i przy takiej ilosci najlepszym rozwiazaniem bylo by to rozbic na np po 7 os, bo dla neigo jazda raz z 10 osobami w gore a potem z 4`ma sie mija z celem. Poza tym my juz wtedy bylismy na ns`ie duuuuzo przed Wami, dzownilismy rano do kierowcy.. Prwda mr Dieee.:>??
NS rulezzz
big hit + 888
dieee
Kontakt:

Oczywiscie Panie Marcusie_Wolfie :D sasasasasa
lyra
Kontakt:

serdecznie was przepraszamy, prosze wybaczcie, ze smialismy przyjechac do was i bezczelnie skorzystac z waszego busa, przeciez on jest zarezerwowany dla was na wylacznosc albo wy macie pierwszenstwo... kierowca wcale nie chce zarobic, on tylko czeka z utesknieniem na wasz telefon. to teraz powiedzcie mi po co ta rozmowa? co my chcemy osiagnac, co :)? kurcze, mnie sie z wami przyjemnie jezdzilo, nie mam nic przeciwko, lubie was:). macie swietna trase :). Echh, to nie ma sensu, bo i my mamy troche racji i wy tez macie troche racji :). Rozmawialismy z kierowca rano, codziennie z nim rozmawialismy i rezerwowalismy busa na konkretna godzine. Bez problemu zgodzil sie na 10 osob:).
dieee
Kontakt:

dobra mysle ze warto zakonczyc spor, bo niczego tym i tak nie osiagniemy :) Fajnie bylo. fajnie sie jezdzilo.. szkoda tylko lyra ze sie rozwalilas.. Apropos.. jak nozka?
lyra
Kontakt:

to byl jakis pechowy dzien:p, od samego poczatku jezdzilo mi sie do niczego (chociaz i tak nie umiem jezdzic:p)
W szpitalu dali mi jakies zastrzyki, zszyli, dali antybiotyk i tyle:)
Przez pare dni nie moglam chodzic, bo bylam tez strasznie potluczona, ale teraz jest super:p. I tak dobrze, ze to sie stalo w ostatnim dniu:p. Echh, ale bylo super, nie chcialo mi sie wracac:)
dieee
Kontakt:

ja wczesniej bylem w zako 3 tyg przed tym jak sie ostatnio widzielismy.. oczywiscie nie obylo sie bez wizyty na pogotowiu.. i lapa w gips
ODPOWIEDZ