umiejętności prosto z gry
takie mega tricki się już nudne robią... za kilka lat będą się przez godzinę obracać na jednej hopie i wszyscy przez tą godzinę będą bić brawo i się drzeć. dużo przyjemniej ogląda się stylową jazdę na dirtach, zupełnie bez tricków. acz nie omieszkam powiedzieć, że respect za skill.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
http://video.google.com/videoplay?docid ... 80&q=mirra
ten filmik tez niczego sobie 3xtailwhip :o!!!!!!!!
ten filmik tez niczego sobie 3xtailwhip :o!!!!!!!!
wg.mnie Dave Mirra juz jest legandą, jego czas juz przeminoł, a eraz jest przereklamowany.
Frontflip??
No spoko .. a chłopki robią
Tunrdown frontflipy
no hander frontflipy
w rytmie frontflip to 720
albo frontflipy na mini rampkach
Ten flip z 360 i nohanderem.. maksymalna rozkmina..obracałsie nieczym Jamie Bestwick przy flarze z podwójnym tailwhipem.
Podwójny flip z drugiego filmiku .. robili to juz laaaata temu.
Triple tailwhip.. miazga dupy .. ale tez juz było kawałek czasu temu .. i tez na zawodach redbulla na dirtach .. takich meeeeeeega :)
Podsumowując.. owszem .. mega wypas hardcore.. ale chłopki robią jeszcze bardziej sick! rzeczy i nikt sie tym nie podnieca :)
Sport idzie baaaardzo do prozdu. Ale w krajach w których sąo tego warunki. W któych inwestuje sie w takie imprezy i w któych dzieciaki w wieku 9-10 lat zaczynają skakać kilku metrowe dirty i uczyć sie trików. U nas nie ma ani warunków, ani chęci .. no i jeszcze do tego sport ten jest zamało znany i rozpowszechniony zeby myśleć o takich wyczynach.
Pozdrower
Frontflip??
No spoko .. a chłopki robią
Tunrdown frontflipy
no hander frontflipy
w rytmie frontflip to 720
albo frontflipy na mini rampkach
Ten flip z 360 i nohanderem.. maksymalna rozkmina..obracałsie nieczym Jamie Bestwick przy flarze z podwójnym tailwhipem.
Podwójny flip z drugiego filmiku .. robili to juz laaaata temu.
Triple tailwhip.. miazga dupy .. ale tez juz było kawałek czasu temu .. i tez na zawodach redbulla na dirtach .. takich meeeeeeega :)
Podsumowując.. owszem .. mega wypas hardcore.. ale chłopki robią jeszcze bardziej sick! rzeczy i nikt sie tym nie podnieca :)
Sport idzie baaaardzo do prozdu. Ale w krajach w których sąo tego warunki. W któych inwestuje sie w takie imprezy i w któych dzieciaki w wieku 9-10 lat zaczynają skakać kilku metrowe dirty i uczyć sie trików. U nas nie ma ani warunków, ani chęci .. no i jeszcze do tego sport ten jest zamało znany i rozpowszechniony zeby myśleć o takich wyczynach.
Pozdrower
_miCz_ Czy ja kogo skrytykowałem ?? Naucz sie czytać ze zrozumieniem. Napisałem ze sąto nega rzeczy, ale nie ma sie juz czym podniecaćbo chłopki inne walą2x takie mega rzeczy juz od dawna.
To tak jak sie teraz podniecać samochodami z silnikami 6.0 L V12 .. wiem ze są mega zajebiste ... ale robili je juz 5 lat temu.
Kapujesz juz :>
ps. Nice drop :)
To tak jak sie teraz podniecać samochodami z silnikami 6.0 L V12 .. wiem ze są mega zajebiste ... ale robili je juz 5 lat temu.
Kapujesz juz :>
ps. Nice drop :)