nie startuje w zawwodach, nie umiem backflipa, nie skacze dirtow, nie mam wlasnej stronym, 90% zdjec ktore daje to zdjecia sprzetu, jestem niesmialym mlodzianinem buahah. trzeba RIDE! a tzw. sponsoring tto wspolpraca obu stron obu dajaca jakies korzysci, tak powinno przynajmniej byc. zastanow sie co mozesz dac firmie co soba reprezentujesz bys byl porzadany i przydatny. lepszy. czesto ale nie koniecznie.
Stary najpierw zdobądź szacunek reszty ekipy z jaworzna... Ty kopiesz na gigancie te chopy?? weź je zetnij troche bo wybicia na rampe bardziej wygladaja... <pion> Nie najeżdżam na Ciebie ale wszyscy komentuja Twoje chopy jako kupe odchodów... Niech ktoś inny doradzi co z tymi chopami zrobic bo ja latam jak ziemniak to wole wiecej nie gadać :P
chcesz sie wkupic w ekipe zalatwiajac komus sponsoring mimo ze o to nie prosil?! teraz polowa ludzi mysli ze Paq na ciebie wyjechal z dupy... a tak naprawde to wiekszosc jaworzna wie dobrze ze Paq ma swieta racje! wez sie kurna zastanow!
a chop (40-50cm wysokosci i do pionu...) nie komentuje... bo jestem po Pedro ziemniak nr 2
idze stary robisz wioche na dh-zonie.... nikt cie nie prosil o to a sam sie wprosiles !! btw. pedro on nie od tych hopek :) ps. luknijcie na moje foty na PB (link nizej) i ocencie ziemniaki i wazony z jaworzna...
Sorry...chce przeproscic wszystkich z jaworzna a w szczegulności pawła... nie miałem w zamiarze zrobic takiej wiochy:/ chciałem sie poprostu spytac co trzeba zrobic zeby dostac sponsora tak z ciekawosci a zeby nie był to temat z dupy to dałem pawła jako hymm nie wiem jak to powiedziec "Przykład" nie wiedziałem ze tak wyjdzie:/ sorry:/ ahaPedro 47 ja nie kopie tych chop:/..jeszcze raz sorry.. i dzienki wszystkim za to ze mi napisali co trzeba zrobić zeby dostać sponsora.... tema mozna uważać za zamknety~..chyba ze ma ktoś jeszcze jakieś porady