Suntour Duro 130. Do posiadaczy
Suntour Duro 130. Do posiadaczy
Proszę o opinię o tym amorku. Słyszałem o słabej koronie i w ogóle o suntourach ze kiepskie i sie łamią. Pytam uzytkowników, jaka zmiesci sie opona? Jak jezdzicie, jakie gleby zaliczaliscie z nim, co wytrzymał, z jakich wysokosći lądował, jak chodzi?? dzioby przezyje??/ bo mi niestety zdarzaja sie czasem... wiem ze to nie bomber, ale czegos szukac trzeba kiedy delta umarła
W porównaniu do do RST delta hl, który mocniejszy???
W porównaniu do do RST delta hl, który mocniejszy???
...::: ziz iz wird :::...
http://www.mkbike.com.pl/index.php?id=o ... lce&o=4383 kurde zajebisty ten amorek pekł mi RST teraz zamówiłem widelec destroyera i chyba zaczynam na tego zbierać dobry jest??
punkers co racja to racja, ale w delcie akurat korona jest git, za taką kasę co za nią zapłacilem............. nie znalazlbym lepszego amorka.
KFP foty widzialem, ale co z tych fot. ja chce wiedziec jak sie sprawuje w jezdzie, zeby korona nie pekla mi na pierwszym mniejszym dropie z murka.....
chyba sie trzeba zapozyczyc i zbierac na bombera siakiegos. Ale temat caly czas aktualny. Jak sie sprawuje duro w jezdzie??? nie spac, mówic!!!
...::: dziwki rox :::...
KFP foty widzialem, ale co z tych fot. ja chce wiedziec jak sie sprawuje w jezdzie, zeby korona nie pekla mi na pierwszym mniejszym dropie z murka.....
chyba sie trzeba zapozyczyc i zbierac na bombera siakiegos. Ale temat caly czas aktualny. Jak sie sprawuje duro w jezdzie??? nie spac, mówic!!!
...::: dziwki rox :::...
tutaj macie tekst z allegro "Przedmiotem aukcji jest fabrycznie nowy amortyzator firmy Sun Tour model DURO 130 wykonany juz na przyszloroczny sezon rowerowy (2005).Jest to olejowo-sprezynowy amortyzator jest przeznaczony do ciezszego odłamu MTB jak Dirt, Freeride...Posiada on tlumienie olejowe za pomoca kartusza , regulacja napiecia wstepnego na obu goleniach , golenie wewnetrzne 32mm(tak jak w DJIII) , mocowanie do tarczy jak i zwyklych hamolcow typu V-breakAmortyzator jest w kolorze czarnym wraz z aluminiowa korona,następca dobrze znanego XC Pro NS,Waga 2100 gram, rura sterowa nieprzycinana na 1 1/8" typu ahead.Produkt nowy z gwarancja. " hm..... amorek git chyba zaczynam na niego zbierac :)
a ja tam sie juz rozmyslilem i duro napewno nie wezme. Fajna cena, fajne parametry ale ta korona......... wygląda na widelec wybitnie do xc. Ktos kto je sprzedaje udzielal sie tu kiedys, moze i teraz zabierze głos..... bo jak narazie głosy pochwalne dla duro ucichły. czekamy, czekamy......
czy ten sztucieć nadaje się w ogóle do czegoś??
czy ten sztucieć nadaje się w ogóle do czegoś??
niema się co tak ekscytować bombowcami;] w dj ach pękają korony a z1 i 888r są zjebane tłumiki które nie wytrzymują zbytdługo;]
co wy macie do tej korony?? w Manitou shermanie jest niewiele grubsza:]
a za taką cene ja bym się czegoś lepszego nie spodziewał;] ale jak siem zmieni środek tzn spreżyny i olej to nawet spoko chodzi:D
co wy macie do tej korony?? w Manitou shermanie jest niewiele grubsza:]
a za taką cene ja bym się czegoś lepszego nie spodziewał;] ale jak siem zmieni środek tzn spreżyny i olej to nawet spoko chodzi:D