za 140 bodajze zl ma nowego reborna bloodline pro... na tyl to taka sobie piasta ale na przodzie sprawuje sie zajebiscie i najlepsze jest do ze w ciagu 10 sekund zmieniasz przejsciowki i jezdzisz albo na 9mm albo na 20mm... wypas sprawa tanio i bardzo dobrze wykonane... w przeciwienstwie do popieprzonego tylu... pozdro :)
thomson znaczy ja z nia problemow nie mam no ale nie bede sie sprzeczal z ludzmi ktorzy maja z nia problemy... ja ja rowno katuje i dzielnie sobie radzi... raz jej sie przesunela zapadka w bebenku i sie kaseta blokowala ale po 2 dniach sie sama naprawila a mam ja juz 2 sezon... znaczy no jakies 6 miesiecy moze 7 bo kupilem ja na koniec tamtego sezonu a tym nie jezdze za duzo bo nie mam roweru... konkretnie amorka...... a no i nie powiedzial tak to jest reborn bloodline PRO... a czemu pytasz ? Moze jak cos to napisz na gg 1932052... czetso jestem na niewidocznym jak sie odezwiesz to napisz ze Ty to Ty to pogadamy... pozderko :)
ja mam do sprzedania Blood Line Pro qr20 albo cale kolo Double 26' na 36szprych szprychy DT 1.2zl/szt. tylko ze niemam nakladek na os do piasty;p tak to wszystko git tanio oddam:P