Witam mam ramę Dartmoor Street Style 2006 i chec do niej wsadzić manitou stance 150mm skoku jak myślicie rama da radę?? Może ma ktoś amora z podobnym skokiem w Dartmoorze ?? Mam nadzieję że rama nie pęknie przy główce po jakimś dropie, bo jak za dużo skoku to wezmę Marzocchi all mountain 3 tam jest 130 skoku :)
Kinder ludzie co wy kurwa macie z tym skokiem? Generalnie na pekanie ramy ma wplyw ciezar amora i to czy ma jedna czy dwie polki. Laduj stance. Choc generalnei to jeden **** ile wsadzisz. Byle by Ci sie geo podobalo.
Kindertylko jeden Dart w polsce poległ... po 4 czy 5m dropie z Jr T z przodu - to moowi samo za siebie. Żaden Stance go nie rozwali... a z takim skokiem powinno być dobre geo
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
Dartmoor to naprawde dobra rama ,
Wszyscy mają kurewską manie że ramy które kosztują mniej niz 500zl się połamią
Kumpel jeździ z juniorem 150mm w dartmoorze i nic , inny znowu założył stance kingpina do johnego bravo a po krakowie buja sie tez gościu z shiverom w johnym bravo także spokojnie ładuj tego stance`a
pozdr
Magic pisze:Kindertylko jeden Dart w polsce poległ... po 4 czy 5m dropie z Jr T z przodu - to moowi samo za siebie. Żaden Stance go nie rozwali... a z takim skokiem powinno być dobre geo
To ja Ci powiem, ze polegly dwa. W Zamosciu gosc jezdzacy w zajebiscie agresywnym streecie polamal tylne widelki.