ja mam hussefelta dh ze suportem truvativa isis dh. korba zajebista... suport ****** :))) korba idealnie pasuje do suportu nie ma zadnych luzow... jedynie suport mnie wkurza bo skrzypi, piszczy i sa luzy na lozyskach :) mam go 4 miesiace :) ale z tymi suportami tak jest... byle jest mocny :]
Powiedzcie mi tylko czy po wlozeniu "czegos" w te rowki do zniwelowania luzu i zeby sie bardziej spasowalo cos da ? tzn czy to i tak bedzie sie dalej robil luz ?
hmm 8iker - o ktorym suporcie truvativa mowisz ;] i dlaczego ocenaisz wsz na podstawie swoejgo =D
czy ktos rozpieprzyl ten truvativa gigapipe dh ?? cromo os i 4 maszynowe lozyska z tego co pamietam, nie powinno to przypadkiem wyrzymac wiecej ;) niz np prosty model kulkowy??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja powiem szczerze, swego giga pipe tema sl (podobno do xc) na osi cromo i 3 lozyskach maszynowych juz troche katowalem.
jak narazie sie trzyma i jest wsio ok. wolalem takiego niz jakiegos najprostrzego na kulkach
mialem korbe FSA Alpha Drive i ramie mi peklo po srodku na pol,ja nie polecam,za to hussefelta za 185zl polecam i zreszta sam zaraz bede do goscia dzwonil :)
mowie dlatego bo rower byl na gwarancji i mi 3 razy wymieniali suport na inny przymnie z polki brali bo nie wiezylem ze kazdy byl ******* to byly takie po 250 zł jak bardzo chcesz moge sie dowiedziec co to bylo i dlatego nie zaufam juz truvatiwiwi
Teraz już mam mętlik w głowie - jedni mówią, że kwadrat im dobrze trzyma...drudzy że się chrzani....i cholera nie wiem, czy zaryzykować teraz na kwadrat czy jednak zbierać na ISIS...zobaczę do portfela jak stoje z kasą:P
ja mam taki zestaw: truvativ triple i suport giga ppe dh
i ani nie pisnal od zalozenia wiec warto dac kilkadziesiąt zlotych na suport i tak tez doradzam klientom bo potem przychodzą i pierdolą ze kupili tani support i ma luzy
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)