Siemka daje tutaj link zz filmem bikerów w krasnymstawie. To triczki to nie jest wszystko na co nas stać poniewaz film był robiony od niechcenia!! napiszcie co o tym myślicie
kuźwa koleś toś sie zareklamował
wiesz co wole oglądać filmy Evera (tego nie widziałem i raczej nie zobacze)
bo przynajmniej on nie pisze takich bredni.
Ja też napierdalam jak aaron chase ale w filmiku mi sie nie chce tego pokazać i tak wogóle to mam was wszystkich w dupie.
marajan No mam nadzieje bo wiesz, tu cytuje:
"poniewaz film był robiony od niechcenia"
to brzmi naprawde jakbyś wszystkich tutaj olewał i raczej nie tędy droga.
sorry chłopaki ale bede obiektywny.... film troche mierny... trza cwiczyc ... ;/ nic moze we wrzesniu ja skleje jakis intro..... banny hopy jazda tyłem i pivoty orzeła to troche mało ;/ ale pozdro za chęci... a rekin i tak najlepszy...
P.S. przemo jasne ze w lubelski m :D a jest inny :D ?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
nie jest t0 zbyt udana pr0dukcjaa! ja sie na m0ntazu nie znam...ale ch0dzi mi 0czywiscie 0 p0zi0m smiganiaa!..ale jak stac was na więcej t0 tym filmem s0bie tylk0 0pinie psujecie;) jak dla mnie 2/10 :| m0ze k0lejny filmm bedzie lepszyy...p0zdrawiam;)
hehe chłopaki mieszkam w tym miescie co wy i prosze was zeby jak juz robic to cos dobrego bo tutaj **** wyszedł :( tylko REKIn był gites :) pozdro i czekam na lepszy.....
marajan jak chcesz byc slawny, to musisz lepiej rozdystrybuowac swoje filmy i umiec je zareklamowac :D Bo po Twoim pierwszym poscie w tym temacie nawet nie chcialo mi sie klikac na link... Tak jakos od niechcenia to zrobilem :) Ale filmu jeszcze nie ogladalem nawet :D