Cedric Gracia Gloves

rudybyk1
Kontakt:

Cedric Gracia Gloves

Post autor: rudybyk1 »

Co sadzicie o tych rekawiczkach?
rudybyk1
Kontakt:

Post autor: rudybyk1 »

Uzywal ktos rekawiczek cedrica griacii??
Matos
Kontakt:

Post autor: Matos »

[url=http://infobot.pl/r/1aIW]PinkBike[/url]
[url=http://infobot.pl/r/1aIR]Allegro[/url]
czarny_kot
Kontakt:

Post autor: czarny_kot »

Ja mam te rekawiczki model zeszloroczny, calkiem fajneno i karbony na dresow :P Jezdze juz porzez rok (oprocz zimy choc tez bym mogl) i jak narazie to wszystko ok, tylko w jednej rekawiczce jak mialem konkretne gleby na asfalcie akurat to musialem sobie zszyc ale juz nic nie ma. silikony na czubkach palcow to tylko bajer wyszczegolniany przez producenta bo i tak nic nie daje a zdziera sie po 2 tyg. ogolnie bardzo wygodne i przewiewne (qmpel bardziej raz spocil rece bez rekawiczek niz ja w) a jedyny minus to brak protektora po wewnetrznej stronie. no ale takie cos to juz tylko w deinese czy TLD a przy tamtych te rekawiczki sa za grosze. 170zl to w sam raz a 300 zloty za jeden dodatek to chyba odpada... polecam, nie zastanawiaj sie tylko kupuj bo dobre sa w stosunku jakosc/cena. Kumpel ma jakies meridy tez z karbonami za 100zl i mu sie prawie rozlatuja a poza tym nie sa szyte anatomicznie i sa obwisle jakies. Widzialem wiele negatywnych opini o cedricach ale mysle ze niektore opinie sa przesadzone (no chyba ze ja mam jakis super model a inni chlam dostali ;P ). Moim zdaniem bardzo fajna sprawa i jak nie dysponujesz wikszym budzetem to wez cedrici. Pozdr!
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]
Skubi
Kontakt:

Post autor: Skubi »

Mam te rękawice model z tego roku i fajnie chroni ten karbon, w miare wygodne ale po dwóch miesiącach przedarly mi sie. Bardzo słabe są moim zdaniem. Ogólnie nie polecam za tą cenę można mieć super rękawice MX.
Pozdrower
cenzor1
Kontakt:

Post autor: cenzor1 »

Te rękawczki są przereklamowane, poa wstawką karbonową niczym sie nie różnią chociażby od FLY. nie polecam
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

ja je mam 1 sezon i nic mi sie z nimi nie dzieje. dla mnie sa wygodne i polecam ci je naprawde ;]
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

wizualnie zajebiste, mam model 06, naprawde bardzo fajne, tylko po 2 tygodniach jazdy zrobiła mi sie dziura dość duza na środku. ale da sie jeździc. góra jest ok. hehehe. ale za te cene to niejest najlepszy wybór. pzdr
ODPOWIEDZ