RS BOXXER RACE 2005 ostateczna rozgrywka
-
- Kontakt:
RS BOXXER RACE 2005 ostateczna rozgrywka
Ok, ludziska. Jak to jes z tym boxxerem race 2005? 6 wrzesnia wracam do Polandu i juz na mnie taki czeka do spółki z DM FR 4.0. Jedni ludzie pisza ze amor do dupy, inni ze zajebisty jeszcze inni cos tam cos tam......napiszcie co slyszeliscie, niech napisze ktos kto ma albo mial i generalnie ogolnie itd:D nie jestem kolejnym benderem i nie robie dropoff super nie wiadomo co...lubie polatac "troche" troche dh w gorach....jazda "po miescie" (wawa,kazura,agrykola,itd itp...)...
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
Rocznik 2005 pracuje całkiem przyzwoicie ale zdarza się, że chrzanią się bebechy.
Kumplowi, który wcale go nie katował swojego boxxerka będąc w górach przy jakimś dropiku mu wszedł do środka i już nie wyszedł :P
Wyjazd w góry miał zchrzaniony ale potem naprawił i dalej na tym śmiga.
Ja jeżdże na Racie z 2006, który ma nowe tłumienie i chodzi naprawdę dobrze a jeszcze nie spotakałem się nigdzie z informacją by coś w nich poszło.
Rocznik 2005 niestety nie miał już tak dobrej famy ale sporo ludzi na tym jeździ i nie narzeka.
Więć może i TY będziesz miał farta :P
pozdro
kulten
Kumplowi, który wcale go nie katował swojego boxxerka będąc w górach przy jakimś dropiku mu wszedł do środka i już nie wyszedł :P
Wyjazd w góry miał zchrzaniony ale potem naprawił i dalej na tym śmiga.
Ja jeżdże na Racie z 2006, który ma nowe tłumienie i chodzi naprawdę dobrze a jeszcze nie spotakałem się nigdzie z informacją by coś w nich poszło.
Rocznik 2005 niestety nie miał już tak dobrej famy ale sporo ludzi na tym jeździ i nie narzeka.
Więć może i TY będziesz miał farta :P
pozdro
kulten
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/