Rider na księżycu
Rider na księżycu
http://www.pinkbike.com/photo/788387/
ku mojemu zdziwieniu na księżycu jednak jeżdżono rowerem... Pewnie Amstrong zabrał do rakiety swoją freeridówkę;P
ku mojemu zdziwieniu na księżycu jednak jeżdżono rowerem... Pewnie Amstrong zabrał do rakiety swoją freeridówkę;P
Koło 24 na tył naObreczyDartmoorBlizzard szprychy dt piasta shimano m475 tanio!gg:6294842
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wiesz wszyscy sa tak poważni jak ty... pro zdjęcia, pro jazda, pro filmy...beznadziejne...
i po co zakładać temat o takiej durnocie? gdyby to było jeszcze jakoś fajnie zrobione a to... WTF?
czasem durnota jest fajna, wiesz? takie radosne produkcje, powiedzmy poo flaszce przy ognisku z gitarą, jest to fajne a durne, bo i tak nikt nie zna słów:P
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
-
- Kontakt:
ja nie jestem drewniak Derekus poprostu lekko mnie to poddenerwowuje.
ciągle sie pojawiajątematy że burte.l na pinkbiku i jak sie dziwic jak ludzie wrzucają takie durnoty ;/
andrut zgadzam sie ze na ognisku, imprezce mozna sie posmiac z czegos takiego w 100% masz racje. ale musiał koleś wrzucać to na pinkbike od razu? mógł na jakiśserwer typu nasza polska fotka.pl
ciągle sie pojawiajątematy że burte.l na pinkbiku i jak sie dziwic jak ludzie wrzucają takie durnoty ;/
andrut zgadzam sie ze na ognisku, imprezce mozna sie posmiac z czegos takiego w 100% masz racje. ale musiał koleś wrzucać to na pinkbike od razu? mógł na jakiśserwer typu nasza polska fotka.pl
www.roztocze.yoyo.pl