regeneracja korby husselelt
regeneracja korby husselelt
siema zjechało mi sie gniazgo na isise w tej korbie i jest lekki luz- moze wie ktos - zna jakis sposób albo jakies zaklecie zeby pozbyc sie tego - chocby na jeden dzien ?? jakies zyletki podkładki smar klej byle co
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm co by Ci tu doradzic...jak jest spory luz na gniazdzie to chyba juz nic nie zrobisz bo isis staracil swoj pierwotny kształt... jesli jest minimalny(no maly , ale wyczuwalny) to mogą pomóc ci tzw- Pakuły..takie włosy z jakas substancja , najczesciej uszczelniaja tym gwinty zeby nie ciakly i sie nie odkrecały wiec tym mozesz spróbowac... zeby ci poxipol złapał (wersja do metalu oczywiscie) musiał by byc naprawde minimalny luz i zarówno gniazdo jak i wielowypust musiały by byc IDEALNIE odtłuszczone aby to cos dąło..
Lpesza od poxipolu byłaby zywica epoksydowa ktora schnie 24godziny a pełna wytrzymałosc po tygodniu w polaczeniu z kawałkami włokien szklanych aby wypelnic wolna przesterzen mieszy zabkami isis (skoro jest luz to musi takowa byc)
Lpesza od poxipolu byłaby zywica epoksydowa ktora schnie 24godziny a pełna wytrzymałosc po tygodniu w polaczeniu z kawałkami włokien szklanych aby wypelnic wolna przesterzen mieszy zabkami isis (skoro jest luz to musi takowa byc)
ACid in the sky :() Zły plan nie jest dobry :)
freeride123juraski haha lok tite , teoretycy którzy nigdy tego nie widzieli...
pisze się lock tite , masz do wyboru, lock tite 243 ,m taki najzwyklejszy, polecam
albo 290, to jest penetrujący, możesz nim zalać jak już korba jest przykręcona
aaa i dodam że do korb to nic nie zdziała... , na łożyska owszem, śróby, i inne duperele... ale na korby?? niestety nie, próbowałem ratować korbe duro na isis, i nic nie wyszło, pomogło może na 3h
pisze się lock tite , masz do wyboru, lock tite 243 ,m taki najzwyklejszy, polecam
albo 290, to jest penetrujący, możesz nim zalać jak już korba jest przykręcona
aaa i dodam że do korb to nic nie zdziała... , na łożyska owszem, śróby, i inne duperele... ale na korby?? niestety nie, próbowałem ratować korbe duro na isis, i nic nie wyszło, pomogło może na 3h
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
jebia sie korby dlatego ze jak sie jezdzi i sie nie sprawdza co jakis czas czy sie sroba rozkrecila to tak jest ja tez mam truvativa hussefelta i tez z luzem bo nie dopilnowalem i probowalem roznych sposobow zeby zlikwidowac luz klejenia podkladania blaszek itd i nic nie daje najlepiej od razu dokrecic srobe mocno ale wczesniej posmarowac gwint lakierem do paznokci
zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały