Na tym sie jezdzi
Na tym sie jezdzi
Witam
Ostatnio naszlo mnie zeby poskakac. Na razie mam tylko krosowego Gianta K1 (juz niedlugo bedzie Xtc4) i nie bylo zle, tutaj fotka: http://www.kacprowicz.pl/pawel.jpg jakosc slaba bo to jest stopklatka z filmu (blondynka ktora miala aparat w raczkach nie bylaby w stanie wcisnac guzika w odpowiednim momencie :)
PS: Nie sprzet a umiejetnosci, troche glupoty i mozna skakac :-) Ja to nazywam Kamikaze Style, jak najwyzsze skoki bez kasku, bez zadnych ochraniaczy na sztywniaku. Napiszcie co o tym myslicie :)
Pozdro
Ostatnio naszlo mnie zeby poskakac. Na razie mam tylko krosowego Gianta K1 (juz niedlugo bedzie Xtc4) i nie bylo zle, tutaj fotka: http://www.kacprowicz.pl/pawel.jpg jakosc slaba bo to jest stopklatka z filmu (blondynka ktora miala aparat w raczkach nie bylaby w stanie wcisnac guzika w odpowiednim momencie :)
PS: Nie sprzet a umiejetnosci, troche glupoty i mozna skakac :-) Ja to nazywam Kamikaze Style, jak najwyzsze skoki bez kasku, bez zadnych ochraniaczy na sztywniaku. Napiszcie co o tym myslicie :)
Pozdro
PawelK
Ja skakałem dropa 17m (z lądowaniem na takie fajne mała kamyczki które lubią wchodzić pod skóre) na sztywnym widelcu bez przedniego koła!!!! Jest ktoś lepszy ?? :P
-----------------------
i mała poprawka nie Kamikaze Style tylko ***** Style!!!
Po co sie podniecać co zrobiłeś bez żadnych zabezpieczeń (czyli ochraniaczy itp.)???
-----------------------
i mała poprawka nie Kamikaze Style tylko ***** Style!!!
Po co sie podniecać co zrobiłeś bez żadnych zabezpieczeń (czyli ochraniaczy itp.)???
http://kacprowicz.pl/sudet/ patrzcie na 3 zdjęcie z wycieczki szkolnej :P
jakie dumne :D:D:D:D:D:D:D a na głównej wsztko po "angielkskiemu" :D:D:D:D:D:D:D fajna strona chociaż sie pośmiać można :P
jakie dumne :D:D:D:D:D:D:D a na głównej wsztko po "angielkskiemu" :D:D:D:D:D:D:D fajna strona chociaż sie pośmiać można :P
www.kacprowicz.pl/galeryjos tutaj jest jeszcze jedna galeria do smiania, moje zdjecie na koncu.
PS: Po moim skoku musialem odginac przedni widelec, tzn po kilkunastu skokach, z miernym skutkiem i wkoncu kupilem nowy, bez amortyzacji to az jakis drogi nie byl.
Pozdro
PS: Po moim skoku musialem odginac przedni widelec, tzn po kilkunastu skokach, z miernym skutkiem i wkoncu kupilem nowy, bez amortyzacji to az jakis drogi nie byl.
Pozdro
PawelK
-
- moderator
- Kontakt:
nie sprzet a umjejetnosci...
BUHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA KWIK KWIK kurwa no ze stolka spadlem
umjejetnosci w czym?? ciagnieciu dziewczynek za wlosy czy waleniu gruchy??
a lota to walnales ostrego...ijakies 30 cm nad ziemia leciales i moze 50cm w przod o kurwa co za hardkurr yyy tyle ze ja dalej i wyzej na plaskiej drodze skocze
koles jestes smieszny na twoim miejscu bym teraz sie nie pokazywal na ulicy z obawy o wysmianie
nie zasmiecaj forum bo z takimi fotami to tutaj zostaniesz tylko wysmiany
BUHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA KWIK KWIK kurwa no ze stolka spadlem
umjejetnosci w czym?? ciagnieciu dziewczynek za wlosy czy waleniu gruchy??
a lota to walnales ostrego...ijakies 30 cm nad ziemia leciales i moze 50cm w przod o kurwa co za hardkurr yyy tyle ze ja dalej i wyzej na plaskiej drodze skocze
koles jestes smieszny na twoim miejscu bym teraz sie nie pokazywal na ulicy z obawy o wysmianie
nie zasmiecaj forum bo z takimi fotami to tutaj zostaniesz tylko wysmiany
-
- Kontakt:
umiejętności powiadasz ?
jak byś miał choć trochę rozumu, to byś się w jakieś ochraniacze zaopatrzył ten rower też nie wydaje mi się na nadający do takich rzeczy i moim zdaniem to nie jest to powód do dumy tylko do ubolewania nad stanem twojego umysłu.
myślisz że się nie przewrócisz ?
rób tak dalej a zostaniesz kaleką.
zresztą twoja sprawa.
powodzenia.
jak byś miał choć trochę rozumu, to byś się w jakieś ochraniacze zaopatrzył ten rower też nie wydaje mi się na nadający do takich rzeczy i moim zdaniem to nie jest to powód do dumy tylko do ubolewania nad stanem twojego umysłu.
myślisz że się nie przewrócisz ?
rób tak dalej a zostaniesz kaleką.
zresztą twoja sprawa.
powodzenia.
i co myślisz że taki zajebisty jestes ?? może he he faktycznie kórwa jest hardcorowiec sam bender nie jest hardcorowcem bo w kasku i wszystkim innym skaczy ale ty i twoje szalone skoki z krawężnika bez ochraniaczy o ja hardcur a jeszcze jeszcze butelka znaleziona na wycieczce szkolnej o jaaaaaaa piwooo wszyscy pewnie udawali że pija he he ty teraz do gm idziesz jak dobrze licze to ci współczuje pomyśl czasem co robisz zanim się zabijesz