Mam taki problem otóż wczoraj połamał mi się lewy hak w amortyzatorze, przez co koło nie trzym się wogóle. Wyłamała mi się ta przednia część. Mam amortyzator SR Suntour MG DH, budowa mniej więcej taka jak w większości Suntourów. Da się to jakoś naprawić ?? Z góry dzięki za pomoc !!!
Ja myślałem o tym, aby wszlifować się za pomocą flexa w ten hak głębiej z jednej i drugiej strony, tak aby cała ośka w niego weszła. I chyba tak zrobię.
Johny GT sluzy pomoca :P Spytaj jego bo on juz kleil duzo amorow swoim magicznym spoiwem. Moze i tu da rade zrobic. A jesli nie to nie kombinuj i szukaj nowych goleni jesli zycie ci mile ;]
Blady214 odkupiles tego amorka od chlopaka o imieniu Arek bodajze?bo cos mi sie zdaje ze ten amorek byl swego czasu moj :).dwie polki i "czerwone" pokretla na gorze?
Blady214 to powiem Ci ze ten amor jest w cholere wytrzymaly-ja bylem trzecim wlascicielem,sprzedalem go jakiemus chlopakowi ktory mial na imie Arek zdaje sie chyba z gorzowa...w kazdym razie gdzies z wielkopolski.wyglada na to ze jestes 6 wlascicielem ;).
jak sobie poradziles z problemem?
piotrexNarazie haki podszlifowałem, ale pare razy koło mi wypadło z amorka i zacisk na hama zapinanam i się trzyma. Zamierzam kupić dolne golenie od duro, jak sądzisz będą pasowały ??