Składam rower jaka rama do streetu ??
Składam rower jaka rama do streetu ??
Siemka :) Pomóżcie mi bo ja zaczynam przygode z bikem :) a chce sobie złożyc rower jaką rame wybrać do streetu i niekiedy do dual ale żadko :) Zastanawiam sie nad Koną, Prodigy, Dragstarem i Dartmoontem ? Jaką bys cie mi proponowali :) Z góry THX :D PzDr Dla Bikerów :P Nara.
Zaczynam Przygode Z Bikem. gg: 1469701 PzDr FoR All
Destroy,albo JB,polecam to pierwsze,moze jakosc jest taka jak cena,ale na poczatek styknie jak co to nie ma probl z geawra.Jest to taki **** przedzial cenowy za 850 masz Ns;a, pussy,czyli sprzet z gornej polki,a za 600 to tak w cipke.Albo dozbierasz do 900stow max,albo polecam destroya.
pzdro
pzdro
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.rowerowy.com --> tam mozesz obejrzec ramy ns'a. Ogolnie to jak przedmowcy, dozbieraj i kup Duncon Pussy albo NS Bitch
-
- Kontakt:
moim zdaniem zrób tak:
kup tanią ramke (point, johnny bravo), jestes początkujacym wiec ramka bedzie cierpiała :/ Zostanie ci troche kasy z tych 600 zł. Zanim połamiesz tą ramke nauczysz sie jeździć, wyrobisz troche technikę i nastepna bedzie juz mniej cierpiała. Nawet kona nie wybaczy wszystkich błędów na początku i może szczelić a wtedy w *** kasy sie pójdzie jebać.
pzdr
kup tanią ramke (point, johnny bravo), jestes początkujacym wiec ramka bedzie cierpiała :/ Zostanie ci troche kasy z tych 600 zł. Zanim połamiesz tą ramke nauczysz sie jeździć, wyrobisz troche technikę i nastepna bedzie juz mniej cierpiała. Nawet kona nie wybaczy wszystkich błędów na początku i może szczelić a wtedy w *** kasy sie pójdzie jebać.
pzdr
Punx Not Dead !!!