Porażka w Krakowie hehe
Porażka w Krakowie hehe
Witam moi drodzy forumowicze....
Przyjechałem sobie ostatnio do Krakowa i szukałem pewnej ulicy, ide w centrum... ooo jedzie bajker (akita + czerwony boxxer).. spytam go o droge, w końcu ziom... i wołam eee, kolego, czekaj !!! (centrum, tłumy) a gość w pizdu zaczął uciekać ze śmiercią w oczach, ja zdębiałem, gość prawie wpadl pod auto, w końcu cisne to 150 na ławce no ale chyba nie myślał że bede go kroił w samym centrum na ulicy =P, w tm Krakowie to wy chyba przeczuleni już jesteśie... o droge sie nie da spytać bo juz spier****ją....
pozdrawiam
Przyjechałem sobie ostatnio do Krakowa i szukałem pewnej ulicy, ide w centrum... ooo jedzie bajker (akita + czerwony boxxer).. spytam go o droge, w końcu ziom... i wołam eee, kolego, czekaj !!! (centrum, tłumy) a gość w pizdu zaczął uciekać ze śmiercią w oczach, ja zdębiałem, gość prawie wpadl pod auto, w końcu cisne to 150 na ławce no ale chyba nie myślał że bede go kroił w samym centrum na ulicy =P, w tm Krakowie to wy chyba przeczuleni już jesteśie... o droge sie nie da spytać bo juz spier****ją....
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
no czesc stary to byłem ja powiedz mi czy miałes wytatuowane na czole ze jexdzisz na rowerze bo jak tak to sorry nie zauwarzyłem ja jeżdrze z odtwarzaczem mp3 takze słyszałem tylko zektoś cos sie darł co to nie wiem wziołem cie za kogoś najebanego co sie cieszy jak jade a jecałęm do wolskiego i spieszyłem sie na busa (ktory mi i tak uciekła(kurwa jego mac)
ps nie zadna smiercia w oczac a od auta dzieliło mnie dośc duzo
ps nie zadna smiercia w oczac a od auta dzieliło mnie dośc duzo
www.mud-brothers.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
stary ja nie uciekałem on był w odległosci 20 metrów odemnie ja jechalem normalnie a ze chciałem przejechac na 2 strone ulicy to przyspieszyłem troszki zeby sie wyrobic przed autem(co mi sie zreszta nie udało :P )a co do slamsow to moze i sa ale w starej hucia a co do najebanych to widac ze w krk nie mieszkasz ;) no nic zdarza sie jak coś nastepnym razem jak bedziesz chciał zeby cie oprowadzic to sie odezwij na gg (masz na stronie)
www.mud-brothers.com