zima
zima
Siemka wwszystkim
założyłem topic bo chciałem się dowiedzieć czy jeździcie bikami w zimie i jeżeli tak to jak je czyścicie po zabawie, bo wiadomo sól, piach robią swoje!
założyłem topic bo chciałem się dowiedzieć czy jeździcie bikami w zimie i jeżeli tak to jak je czyścicie po zabawie, bo wiadomo sól, piach robią swoje!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zima jest zaje na rower generalnie:) trzeba uwazac na sol i blotko (warto uzyc folii i pozniej wyczyscic przezutke,lancuch itd szczoteczka do zebow nasaczona letnia woda i nasmarowac) a najlepsze jest to,ze zimą mozna robic rzeczy,ktorych latem nie za bardzo hehe...np takie ze wiesz ze glebniesz ale whooo careess skoro na miekki puszek :D
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
-
- Kontakt:
najlepiej sie jezdzi po ubitym sniegu a nie sypkim glebokim bo wtedy wiadomo wiecej wysilku trzeba wlozyc...lipa bo zimno i trzeba sie konkretnie ubrac byle by nie przesadzic bo sie bd lalo z ciebie...po kazdej jezdzie go czyscilem gruntowanie i smarowalem;] aa co do jazdy to jakies stoki narciarskie polecam;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: