Szklarska 06 trailer by RyyS

xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

Fajny filmik :-)

9/10

Akcje w pociagu standartowe :-)

Pozdrrro !
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

johny GT pakowaliście sie do mojego przedziału:P no szkoda ze tego nie ma :)i szkoda ze niama "kto ineskacze ten... sokista hop hop hop" no i jeszcz TTTTTTTRÓÓÓÓÓÓÓÓÓJJJJJJJJKKKKKeeee wybierz:)
jacecko
Kontakt:

Post autor: jacecko »

Jak dla mnie totalne dno no moze ni calkiem ale wiekszosc filmu....
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

poki co ryys robil konkretne filmy na poziomie... a ten to totalne dno.

jakies dresiarskie akcje w pociagu, boze ale przypał... ja bym sie chyba zapadl pod ziemie jakbym sie znalazl na filmie robiac takie obciachowe rzeczy... co innego dobra zabawa i jakies jaja a co innego taka żulnia :/

nie dziwie sie czemu panuje powszechna opinia na temat festiwalu, niejednokrotnie riderzy zapytani czy jadą do szklarskiej odpowiadali:

'do szklarskiej, poco? przeciez moge sie w domu naajebać'

taki film tylko utwierdza w przekonaniu ze dresy są wszedzie... a przynajmniej zachowania dresopodobne
żal.
MarcinN
Kontakt:

Post autor: MarcinN »

Rowerowa części filmu wporządku, ale to śmiecenie i rozpieprzanie to jakiś idiotyzm.
Pozdro.
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

Ajz pisze:poki co ryys robil konkretne filmy na poziomie... a ten to totalne dno.

jakies dresiarskie akcje w pociagu, boze ale przypał... ja bym sie chyba zapadl pod ziemie jakbym sie znalazl na filmie robiac takie obciachowe rzeczy... co innego dobra zabawa i jakies jaja a co innego taka żulnia :/

nie dziwie sie czemu panuje powszechna opinia na temat festiwalu, niejednokrotnie riderzy zapytani czy jadą do szklarskiej odpowiadali:

'do szklarskiej, poco? przeciez moge sie w domu naajebać'

taki film tylko utwierdza w przekonaniu ze dresy są wszedzie... a przynajmniej zachowania dresopodobne
żal.
MarcinN pisze:
Rowerowa części filmu wporządku, ale to śmiecenie i rozpieprzanie to jakiś idiotyzm.
Pozdro.
w pełni popieram obie opinie. 'Pussy' podobał mi się bardzo choć streetu nie lubię za bardzo lae miał fajny klimat itp. a tu po prostu nędza, żenada i wstyd...
"Hey ho lets go!"
M@niek
Kontakt:

Post autor: M@niek »

A jak sie nazywa ta muza?
www.nsxteam.prv.pl - Olecko Ełk - dirt street :D

http://www.pinkbike.com/photo/1960089/
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

TRADYCYJNY POLSKI ZESTAW - KOPARKA DO BROWARKA :D

Dobre dobre :) Film znacznie bardziej dynamiczny, niz cala impreza w ogole. Film MUSI powstac w wersji pelnej, pozniej bierzesz go na Festival 2007 i wygrywasz nim konkurs, po czym krecisz na 2007 kolejny i wygrywasz znowu w 2008. Moge wplynac na sedziego ;))) Wyrabiasz sie, RyySiek. Teraz by byl odobrze, gdybys znalazl kogos, kto chce sponsorowac produkcje i mozna krecic pierwszy konkretny film o ekstremie.

"Po *****" :D Mowil ktos w ogole Timo, co to znaczy?
http://tiny.pl/786k
Bike Action
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

mowil :]
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a mi sie zawsze wandalizm kojarzyl z punkami ... dresiarze to kretyni co kradna a punki to wandale ... rowerzystom blizej do punkow wiec to wandale ... proste ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Kuciol
Kontakt:

Post autor: Kuciol »

-Przemooo- pisze:a mi sie zawsze wandalizm kojarzyl z punkami ... dresiarze to kretyni co kradna a punki to wandale ... rowerzystom blizej do punkow wiec to wandale ... proste ...

Hahahaha...

haha....

tak wszystkie Punki to Wandale, Policja frajerzy, Sponsorowani zawodnicy to Banany, a Rózowe misie to pluszaki.

Amen
M@niek
Kontakt:

Post autor: M@niek »

a powie mi ktos jak sie nazywa muzyka z tego filmu?
www.nsxteam.prv.pl - Olecko Ełk - dirt street :D

http://www.pinkbike.com/photo/1960089/
RyyS
Kontakt:

turbonegro - final warning
Gość

Post autor: Gość »

heheh fajny film. widze ze w szklarskiej byly tez jajca :D heh nie wiedzialem ze w polsce tak wymiataja te tailwhipy , backflipy , 360 itp ( byl nawet frontflip :D )
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

Timo i Jaro wiedzą co mówili ? :P
Gata
Kontakt:

Post autor: Gata »

RyyS pisze:a co do akcji z pociagu to skoro jest to bardzo integralny element tego wyjazdu to jak moglem nie nagrac? film ma oddawac klimat imprezy - przykro mi, ze sie niektorym to nie podoba ale po co stwarzac jakis falszywy obraz sytuacji?
po co tworzyc fałszywy obraz sytuacji ??
nierozumiem po co wogole tworzyc taki obraz...
zalosne..

ale film bardzo dobry.
..: Gata :..
RyyS
Kontakt:

Gata - nierozumiesz po co? bo po to sie robi filmy, zeby cos pokazac. taki byl klimat, przynajmniej ja tak odebralem, wiec stworzylem cos co w miare go obrazuje. film jest moj i jest dla mnie i kumpli przede wszystkim. mialem wyciac sceny bo 'komus na forum sie nie spodoba'? a co to jest? cenzura? czy ja mowie, ze mi sie to podoba badz nie? nie, ja tylko to pokazuje. jak ci sie nie podoba rzeczywistosc to juz nie moj problem, zaloz klapki na oczy i tak patrz na swiat. milego zycia...
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

****** pociag byl mozna go bylo zdemolowac:) kluchy byly do bani to mozna bylo nimi zucac:) wazne by nie psuc dropow i innych przeszkod rowerowych:P
rapmen
Kontakt:

Post autor: rapmen »

Mi się film podobał. Nie mowie ze w 100% popieram to co działo się w pociągu ale . . . :D Darcie , zabawa. . . . :D No ale taka jest prawda jak sie komuś nie podoba to niech nie ogląda. Myśle że film w jakimś stopniu odzwierciedlił klimat panujący na festiwalu i w drodze z i do :D. pzdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=542356
ODPOWIEDZ