Szklarska 06 trailer by RyyS
poki co ryys robil konkretne filmy na poziomie... a ten to totalne dno.
jakies dresiarskie akcje w pociagu, boze ale przypał... ja bym sie chyba zapadl pod ziemie jakbym sie znalazl na filmie robiac takie obciachowe rzeczy... co innego dobra zabawa i jakies jaja a co innego taka żulnia :/
nie dziwie sie czemu panuje powszechna opinia na temat festiwalu, niejednokrotnie riderzy zapytani czy jadą do szklarskiej odpowiadali:
'do szklarskiej, poco? przeciez moge sie w domu naajebać'
taki film tylko utwierdza w przekonaniu ze dresy są wszedzie... a przynajmniej zachowania dresopodobne
żal.
jakies dresiarskie akcje w pociagu, boze ale przypał... ja bym sie chyba zapadl pod ziemie jakbym sie znalazl na filmie robiac takie obciachowe rzeczy... co innego dobra zabawa i jakies jaja a co innego taka żulnia :/
nie dziwie sie czemu panuje powszechna opinia na temat festiwalu, niejednokrotnie riderzy zapytani czy jadą do szklarskiej odpowiadali:
taki film tylko utwierdza w przekonaniu ze dresy są wszedzie... a przynajmniej zachowania dresopodobne
żal.
Ajz pisze:poki co ryys robil konkretne filmy na poziomie... a ten to totalne dno.
żal.
w pełni popieram obie opinie. 'Pussy' podobał mi się bardzo choć streetu nie lubię za bardzo lae miał fajny klimat itp. a tu po prostu nędza, żenada i wstyd...MarcinN pisze:
Rowerowa części filmu wporządku, ale to śmiecenie i rozpieprzanie to jakiś idiotyzm.
Pozdro.
"Hey ho lets go!"
-
- Kontakt:
TRADYCYJNY POLSKI ZESTAW - KOPARKA DO BROWARKA :D
Dobre dobre :) Film znacznie bardziej dynamiczny, niz cala impreza w ogole. Film MUSI powstac w wersji pelnej, pozniej bierzesz go na Festival 2007 i wygrywasz nim konkurs, po czym krecisz na 2007 kolejny i wygrywasz znowu w 2008. Moge wplynac na sedziego ;))) Wyrabiasz sie, RyySiek. Teraz by byl odobrze, gdybys znalazl kogos, kto chce sponsorowac produkcje i mozna krecic pierwszy konkretny film o ekstremie.
"Po *****" :D Mowil ktos w ogole Timo, co to znaczy?
Dobre dobre :) Film znacznie bardziej dynamiczny, niz cala impreza w ogole. Film MUSI powstac w wersji pelnej, pozniej bierzesz go na Festival 2007 i wygrywasz nim konkurs, po czym krecisz na 2007 kolejny i wygrywasz znowu w 2008. Moge wplynac na sedziego ;))) Wyrabiasz sie, RyySiek. Teraz by byl odobrze, gdybys znalazl kogos, kto chce sponsorowac produkcje i mozna krecic pierwszy konkretny film o ekstremie.
"Po *****" :D Mowil ktos w ogole Timo, co to znaczy?
http://tiny.pl/786k
Bike Action
Bike Action
-
- Kontakt:
-Przemooo- pisze:a mi sie zawsze wandalizm kojarzyl z punkami ... dresiarze to kretyni co kradna a punki to wandale ... rowerzystom blizej do punkow wiec to wandale ... proste ...
Hahahaha...
haha....
tak wszystkie Punki to Wandale, Policja frajerzy, Sponsorowani zawodnicy to Banany, a Rózowe misie to pluszaki.
Amen
po co tworzyc fałszywy obraz sytuacji ??RyyS pisze:a co do akcji z pociagu to skoro jest to bardzo integralny element tego wyjazdu to jak moglem nie nagrac? film ma oddawac klimat imprezy - przykro mi, ze sie niektorym to nie podoba ale po co stwarzac jakis falszywy obraz sytuacji?
nierozumiem po co wogole tworzyc taki obraz...
zalosne..
ale film bardzo dobry.
..: Gata :..
Gata - nierozumiesz po co? bo po to sie robi filmy, zeby cos pokazac. taki byl klimat, przynajmniej ja tak odebralem, wiec stworzylem cos co w miare go obrazuje. film jest moj i jest dla mnie i kumpli przede wszystkim. mialem wyciac sceny bo 'komus na forum sie nie spodoba'? a co to jest? cenzura? czy ja mowie, ze mi sie to podoba badz nie? nie, ja tylko to pokazuje. jak ci sie nie podoba rzeczywistosc to juz nie moj problem, zaloz klapki na oczy i tak patrz na swiat. milego zycia...
Mi się film podobał. Nie mowie ze w 100% popieram to co działo się w pociągu ale . . . :D Darcie , zabawa. . . . :D No ale taka jest prawda jak sie komuś nie podoba to niech nie ogląda. Myśle że film w jakimś stopniu odzwierciedlił klimat panujący na festiwalu i w drodze z i do :D. pzdr
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=542356