Radio Maryja...

bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Taaaa. A taki pawelec z radia jazz??? On jeździ wypasionym Sekimem z RS Boxxer z przodu i hamulcami hydraulicznym! ;-)
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

********* kosciol, rydzyka, boga, i kurwa debili wierzacych w ksiedza
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

hehe, enjoy sorry... nie wylookałem wszystkich topiców.
Pewnie to dziennikarska kaczka ale temat wkór.wiający.
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Kaczka? A myslisz ze czym taki starodupowlaz by jezdzil? I pewnie sie jeszcze kurwa chwali swoim dziwkom ktorych ma dziennie 40. Pierdole ten caly system i jeszcze im kiedys zrobie kuku.
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

Jakbyscie byli tacy cwani jak on to tez jezdzilibyscie taka furą.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ja jak bede duzy to zaloze sobie radio dżizus =) hehe i bede codziennie sie bujal inna kona albo santra cruzem :P
Maciapp
Kontakt:

Post autor: Maciapp »

Ja sie przyłanczam do radiia dżizus.......zrób mnie swoją dziwką:P....a tak wogóle to sie wcale nie dziwie że sie ne przyznaję do tej fury.....do heliokoprtera też sie nie przyznał dopóki mu nie pokazali nagrania z ukrytej kamery.....pedał jeden.....śkurna organizacja mająca na celu zierać kase dla rydzyka .paranoja ludzi którzy chcą pomagać innym pomagają sobie najwięcej...........i to sie nazywa bezinteresowność.....bierzcei z niego przykła..........ja od dzisiaj zakładam kościół DŻZUS KRAJST SUPERSTAR i zbieram na krpiel apoclaypse:P a jak mi cos zostanie to se lamborghini zapodam:)
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Najchetniej to takiemu rydzykowi z dynki zapierdolił bo to jest taki ksiadz z powołania jak ze mnie trialowiec...Skurczysyn niedoszłym politykiem chyba jest bo widzicie ze jego wielkie "audycje" to tylko o polityce a o bogu kosciele i wierze to wspomina bo chyba wypada jako ze radio i telewizja katolicka sie byc ogłasza...
Menda jedna otumaniła babki koscielne i teraz one mu kazdy grosz zanosza a on wozi dupsko jak nie mejbachem to przynajmniej wysokim modelem mercedesa.
Powiem tyle Wieeelki h.u.j mu w dupsko
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
pageup
Kontakt:

Post autor: pageup »

jebac chrzescijanstwo boga rydzyka i wszelkie inne religie kurwa!!!!!!!!!
http://www.freeride.j.com.pl
http://tiny.pl/qr55 - w powietrzu :)
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

ale pedal nie okrada tylko babki i dziadkow ale tez dostaje kase od jakiegos pogatego pedryla z USA bo owy pedryl nie chce zeby Polska rzadzili zydzi :)
KorreS
Kontakt:

****** ksenofob
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

hahahahah jak ja bym chciał zeby zobaczyła to moja Babka dostała by zawału przed monitorem hahahahahahaha

ale popieram skurwesyn z niego niezły tak to i ja moge pomagac ludziom (czyt.sobie)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
KorreS
Kontakt:

Ja pi.er.dolę. Tyle ludzi nie ma gdzie mieszkać i co jeść a Ci budują sobie siedzibę za 40 mln albo kolejny kościół zamiast pomagać tym co nie mają.

Dlatego jestem za tym, żeby ich opodatkować, bo nikt nie ma ŻADNEJ kontroli nad ich kasą.
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

A mój wujek myśli że radio maryja to "sama prawda":D. a tymczasem rydzyk buja się z dziwkami maybachem:D i ten niepoważny klecha jeszcze prosi o wsparcie finansowe żeby to radio mogło przetrwać.
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Jak widze takie rzeczy to zaczynam rozumieć PAWŁA KUKIZA z PIERSI który w dzieciństwie udzielał sie w różnych kółkach różańcowych itp. a potem gdy zobaczył jak są skorumpowani ci księża którzy go uczą moralności napisał piosnkę:"...ksiądz proboszcz już sie zbliża, wino w kieliszku drży, pobiegne go przywitać bo sam przewróci się..."

czy jakoś tak to szło...nieważne, ważne jest to że takich sqrwysynów jak rydzyk jest wielu w naszym kraju... :(
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

skylinegtr masz link do te piosenki bo chyba fajna he he
dzidek
Kontakt:

Post autor: dzidek »

właśnie pożyczyłem od kumpla nowa płyte łony
słucham a tu piosenka o "papa rydzyku"