Chce sobie złożyć rower do DH i nie wiem na którą obręcz się zdecydować - Intense Mag 30 (24'bądź 26') lub Mavic Ex 729 Disc Rim (kolor black). Słyszałem że intensy są najlepsze ale wy się wypowiedzcie!
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]
mag 30 jest legendarny,ale zdaje sie ze juz ich nie robia.jesli masz mozliwosc kupienia tych obreczy w miare rozsadnej cenie (do 300zl/sztuka) to kupuj!
koleśmmorswin krk co wy piszecie "mavic" obręczy mavica jest od groma a ziomek chce dokłądny model . A tak w ogole to zapytam sie odrazu gdzie mozna kupic te obręcze Intense Mag 30 bo by mnie interesowały
no ja zamierzam kupić przez www.beyondbikes.com to amerykańska strona. wersja 24' jest za 90$ a 26' za 80$. Dużo jest przy takim zamówieniu roboty bo musisz mieć wogóle karte kredytową Vise albo MasterCard (innych nie przyjmują) no i musisz zrobic przelew w innej walucie z tej karty... a to juz takie proste nie jest :) Przesyłka to koszt 40$ czyli za całoś (2x obręcz + przesyłka) płacisz dajmy na to za 26" 200$ = około 600 - 650 zł. Zresztą sam sprawdź Freestyle ;]
Piszcie jeszcze!!!
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]