jaki pike?
jaki pike?
po edicie:
454 = team 2005
426 = race 2005
409 = sl 2005
moglby mi ktos powiedziec czym one sie dokladnie roznia od siebie? bo jak na razie zalwazylem tylko roznice z dwuch cm w minimalnym skoku, tylko tyle?
i ktory z nich jest ze tak powiem 'najlepszy'??? ktorego warto brac?
454 = team 2005
426 = race 2005
409 = sl 2005
moglby mi ktos powiedziec czym one sie dokladnie roznia od siebie? bo jak na razie zalwazylem tylko roznice z dwuch cm w minimalnym skoku, tylko tyle?
i ktory z nich jest ze tak powiem 'najlepszy'??? ktorego warto brac?
454 to to samo co team w 2005 i odpowiednio
426-race
409-sl
modele 2006 mają nowe aluminiowe pokrętła (np. u-turn)i drążone korony (w 2005 tylko team tak miał)
a resztę zobacz sobie na www.rockshox.com tam wszystko masz napisane
możesz też poszuakać na forum parę razy już pisałem jakie są różnice.,
426-race
409-sl
modele 2006 mają nowe aluminiowe pokrętła (np. u-turn)i drążone korony (w 2005 tylko team tak miał)
a resztę zobacz sobie na www.rockshox.com tam wszystko masz napisane
możesz też poszuakać na forum parę razy już pisałem jakie są różnice.,
http://mawet.pinkbike.com/album/2010/
no dobra wypatrzylem takie roznice:
-454 jest z Butted Aluminium a 426 i 409 z 4130 chromly steel
a jaka w tym roznica i czym sie to obiawia to nie mam pojecia aaaa... wiem ze 454 jest najlzejszy
no i kolejna roznica to w jakby to przetlumaczyc 'adjust' ustawianiu skoku:> tylko zebym to ja jeszcze wiedzial co jest co..
i o co chodzi w tych opisac z tymi trzema wersjami D U A
no i co mi po tych opisach jak sie nie znam
doradzcie mi prosze i powiedzcie dlaczego akurat takiego
dzieki
-454 jest z Butted Aluminium a 426 i 409 z 4130 chromly steel
a jaka w tym roznica i czym sie to obiawia to nie mam pojecia aaaa... wiem ze 454 jest najlzejszy
no i kolejna roznica to w jakby to przetlumaczyc 'adjust' ustawianiu skoku:> tylko zebym to ja jeszcze wiedzial co jest co..
i o co chodzi w tych opisac z tymi trzema wersjami D U A
no i co mi po tych opisach jak sie nie znam
doradzcie mi prosze i powiedzcie dlaczego akurat takiego
dzieki
http://dynuel.pinkbike.com
Nie znasz angielskiego ? a siedziesz w angli ? czy miasto wpisales tak dla picu
ja ci nie pomoge bo net sie tnie i stronki pol godziny sie otwieraja ;]
nie DUA tylko Dual , dula air czyli 2 komory powietrzneg , pozytywna i negatywna zamiast sprezyny
adjust - regulacja
co do pierwszego akapitu twojej wypowiedzi nie napisal gdzie ten opis byl wiec nie bede zgadywal.... ale zakladam ze pewnie o rure sterowa chodzi - jeden ma alu a reszta cr-mo
ja ci nie pomoge bo net sie tnie i stronki pol godziny sie otwieraja ;]
nie DUA tylko Dual , dula air czyli 2 komory powietrzneg , pozytywna i negatywna zamiast sprezyny
adjust - regulacja
co do pierwszego akapitu twojej wypowiedzi nie napisal gdzie ten opis byl wiec nie bede zgadywal.... ale zakladam ze pewnie o rure sterowa chodzi - jeden ma alu a reszta cr-mo
www.mm-foto.pl
ej z angielskim to ja nie mam problemu, tak mieszkam w anglii
nie chodzi mi o dual tylko o cos takiego:
U: 95-140mm D: 140mm A: 110-140mm
widzisz tam sa podane trzy wartosci U D A !!!
wiem co to znaczy adjust:P tak nie moglem znalesc odpowiedniego slowa w polskim, kurde a Ty nie masz tak ze znasz wiele slow po angielsku np. z czytania ksiazek, wiesz dokladnie co oznaczaja ale nigdy ich nie sprawdzales w slowniku i trudno ci jest przetlumaczyc
tych trzech fakt nie kapuje
U: U-Turn D: All Travel
u -rurn???
all travel???
czyli wedlug mnie najlepiej brac 454 tak??????????
nie chodzi mi o dual tylko o cos takiego:
U: 95-140mm D: 140mm A: 110-140mm
widzisz tam sa podane trzy wartosci U D A !!!
wiem co to znaczy adjust:P tak nie moglem znalesc odpowiedniego slowa w polskim, kurde a Ty nie masz tak ze znasz wiele slow po angielsku np. z czytania ksiazek, wiesz dokladnie co oznaczaja ale nigdy ich nie sprawdzales w slowniku i trudno ci jest przetlumaczyc
tych trzech fakt nie kapuje
U: U-Turn D: All Travel
u -rurn???
all travel???
czyli wedlug mnie najlepiej brac 454 tak??????????
http://dynuel.pinkbike.com