Rower do Downhill
Rower do Downhill
Siemka szukam rowera do Downhillu lecz mam mały budżet(chyba mały)4000zł, prosze pomużcie czy iest iakis dobry rower DH za tą cene?
DUNCON IS THE BEST!!!
Jeśli koniecznie chcesz to zacznij kupować używane części "średniej" klasy.
Np. kup ramke (używaną) sekima -> ramka z amorem ok.1500zł.
Gorzej będzie z amorem....
Możesz kupić jakiegoś używanego na allegro - najlepiej przeglądaj ogłoszenia i napewno znajdziesz coś interesującego za dobrą cene.
Koła na Vueltach Excalibur DH, na piastach Gimecka lub Deore, Przeżutka Deore - Deore XT, korby truvativ za ok.350 z suportem (ja tyle dałem za nowe - kupiłem na allegro).
Reszte części kup już jak Ci finanse pozwolą...
Rzycze powodzenia w składaniu maszynki do DH.
.
Np. kup ramke (używaną) sekima -> ramka z amorem ok.1500zł.
Gorzej będzie z amorem....
Możesz kupić jakiegoś używanego na allegro - najlepiej przeglądaj ogłoszenia i napewno znajdziesz coś interesującego za dobrą cene.
Koła na Vueltach Excalibur DH, na piastach Gimecka lub Deore, Przeżutka Deore - Deore XT, korby truvativ za ok.350 z suportem (ja tyle dałem za nowe - kupiłem na allegro).
Reszte części kup już jak Ci finanse pozwolą...
Rzycze powodzenia w składaniu maszynki do DH.
.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=14214
Powiem ci tak: zamień sobie ramę i widelec w tej freeridówce i ma szanse to wytrzymać. Za 4000zł masz szanse się wyrobić - junior, albo używany monster do tego sekim, tosa inu, AZone coś znajdziesz. Ale dodam, że nie wiesz chyba na co się porywasz: Ja wożę ponad 20kg roweru i powiem Ci, że nigdzie poza górami nie ma potrzeby składania takiego potwora. Jak nie jeździsz w górach to wykombinuj sobie sztywniaka.
http://www.pajacyk.no-ip.pl
ale glupoty piszecie przecierz mozna znalesc fajny rowerek za 4 kawalki chyba ze nikt z was nie slyszal o czyms takim jak E-BAY
www.e-bay.com
www.e-bay.com
uciułany giecik
ja na twoim miejscu kupil bym HT z juniorem. Moim zdaniem lepiej miec dobrego hardtaila niz kieskiego fulla. Dasz gruba opone (np. 2,6") na tyl i nie bedzie az tak tragicznie.Dozbieralbym do 5000 i kupil powiedzmy cos do 1000 (ramka) na i junior (1800-2200- allegro), ew jakiegos jednopolkowca. Reszta-
hample- przod Black box, tyl tez, albo V brake,
kolo tyl alex supra mt piasta NS
kolo przod- obojetnie, z piasta pod tarcze
korby, suport hussefelt ( 250 + 100)
pm socho (130)
kiera,pedaly, mostek NSX (300)
reszta obojetnie.
hample- przod Black box, tyl tez, albo V brake,
kolo tyl alex supra mt piasta NS
kolo przod- obojetnie, z piasta pod tarcze
korby, suport hussefelt ( 250 + 100)
pm socho (130)