no no super nadgi fotki a najbardziej ta pamoramiczna ostatnia.
a i pragne oglosic ze na masie zostanie rozegrane mini zawody w Slopestyle bedziemy chcieli wybrac 3 najlepszych uczestnikow naszej masy , nagrody ze wzgledu na brak jakichkolwiek sponsorow beda czysto symboliczne ale zabawy powinno byc mega gdyz "POMORKA BIKE PARK" jest ciagle rozbudowywana :)
eee ludzie z olkusza.... jaworzno by sie pisalo na sobote :) poza masa :) tak jak wy wpadliscie do nas(zapraszamy) bo uwazamy ze w niedizele bedzie poprostu hujnia... u nas w niedizele niewszyscy moga jechac (młode mochery?? :P <joke>) co wy na to??
no ja jestem z szyszem, na mase 3 osoby by mogły a tak to moze nawet wiecej niz 10. wpadniemy w sobote i powiemy polsce czy warto na mase jechac:p bedzie ktos kto moglby pokazac nam gdzie co i jak? oczywiscie zapraszamy do jaworzna na sk8park, dirt chrząstówka, street, dropy (3-8metrów) i stairgapy :D jaworzno ma wszystko. aha i czy moze mi ktos dac gg kto ewentualnie mze nas prowadzic w sobote?
witojcie panocki...:)
jam zawsze chetny na jazde jest aczkolwiek amora zlamalem:/...ale mozo rlz, oprowadzic zawsze moge po jakze nudnym i monotoonnym olkuszu i jedyna atrakcja tegoz to miasta "pomorka":) moj gg 2656705 zapraszam
ja mam pytanko czy tam mozna dojechac na miejsce autkiem bo chwilowo to ze mnie straszna kaleka i jak bedzie daleko to nie dojde a moglbym jakies fotki porobic ;)
ok prawie na 100% pewne ze jaworzno oczywiscie nie całe bedzie w sobote, podacie jakies miejsce gdzie sie spotkac zeby ktos nas zaprowadził i numer koma zeby dzwonic jak co. najlepiej adres, ulice i numer to na gps sie da :D
:) a o ktorej bedziecie ? :) ja po pracy spadam na miejscowke reszta ekipy tam bedzie od rana ;) sprzatamy :) jak co to mnie mozecie na gg:1910583 wieczorami wylapac ;) czest o na niewidocznym.
If there is a hell i'll see You there...
moje fotki:
http://esiu.kom.pl/moje%20foty/
dzisiaj jade do chirurga, zobaczymy co powie :P no ja jak przyjade to chyba z Tadzikiem bo on tez niepelnosprytny :P a reszta tez sie chyba wybiera z tego co mi wiadomo ;)