NS Bitch - jaka piasta? najlepszy SETUP?

freeky05
Kontakt:

NS Bitch - jaka piasta? najlepszy SETUP?

Post autor: freeky05 »

Tak jak w temacie, a konkretniej to czy można tam singla wpakowac jak tak to jaki najlepszy , żeby przy nauce tiretapa, 360 lub dropa 2,8m. nie rozkur*** bo chce mieć mocną fure do FR Streetu i dirtu troche.z góry tnx jak był taki subject to sory ale nie znalazlem. A i przy okazji jaki SETUP polecacie do dyscyplin jakie wymieniłem z większym nastawieniem na Street.Czyli Jaki suport, amor, piasta, stery ?????
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

amor - Pike
stery - Fsa The Pig

Ile masz kasy wogole na te komponenty? Będziesz miał singla czy nie?
:Marzocchi:
Kontakt:

Post autor: :Marzocchi: »

nie da rady zrobic bika do Fr a zarazem streetu... sam wiem po sobie.... tez tak chcialem i obecnie mam bitcha z boxxerem... do fr jak najbardziej ale jezeli chodzi o jakies figle typu 360 to ciezka sprawa..... Ja mialem NS coaster SS i po 7miesiacach wolnogieg sie sypnol... teraz mam piaste na kasete z ss i jest git.... ja tez mam Dziwke patrz podpis....:)
http://www.pinkbike.com/photo/936759/
freeky05
Kontakt:

Post autor: freeky05 »

Kurde cieżko będzie, ja lubie street i freeride, a najlepiej to lubie łączyć na dropie triki street'owe np; no footer, x UP, whip, ale w moim przypadku czasem na dirta bitch sie nada bo lżeiszy od PUSSY tylko widelki z tylu troche długie ale obecnie robie 180 a mam dłuższe widełki w moim Dartmoorze. Wsadze jej ;) PIKE'a 426 U-Turn, stery na maszynach, suport Darmoor'a na 4 maszynach, i singla NOVATEC'a na 4 maszynach i powinno być fajnie. A właśnie bo nie wiem jaki suport. Jest coś na 6 maszynach ( podwójnie uszczelnianych najlepiej ) Tak do 280 zł. A na rower wogole to mam 5,5 tyś.I chce jednopółke bo kiedyś chce nauczyc się barspina z dropa. PozzzzdRooo
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

freeky05 nie ma problemu. Mam ten sam problem i w **** kasy mniej. Ale polaczylem sobie to i jezdzi sie przyjemnie. Ja na twoim miejscu zaladowalbym cos takiego.
DC pussy, pike 426, stery pigi tanie i dobre korbe bmx single speed i 2x 26;] Super set na tyl jeden hebel z duza tarcza albo dwa z mala ;]
Ssij pento
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

freeky05 po ***** zakładasz 2 takie same tematy ?
ODPOWIEDZ