zumbi - po testach z obozu w Wierchomli

Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

film lipny jak dla mnie.

takie akcje to ja na hardtailu z duro robie :D
film promocyjny powinien byc znaaacznie mocniejszy :) a rama szkaradna, choć wygląda na solidną.
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

to jest reklama ramki majacej ponad 200 skoku? na takie rzeczy jak w tym filmiku lepsze by bylo juz chyba 100. filmik zmontowany dobrze, ale reklama z tego choojowa
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze czas opuscic to przedszkole... Wybacz Ajz ale takich jak ty to ja poznalem wielu podzczas 40 dniowego pobytu na obozach w gorach. Jezeli takie akcje robisz na sztywniaku z duro to moze sie poscigasz z marchewą czy shepardem ?? Albo nawet ze mną. Obawiam sie ze szczena by Ci opadła... Ciekawe ile razy byles w zyciu w gorach i zjezdzales po trasie DH.
Derekus
Kontakt:

Post autor: Derekus »

Ajz normalnie bez komentarza...
www.fr-chelm.yoyo.pl
RyyS
Kontakt:

4,5kg 230mm skoku jako rama stricte do scigania? pan zartuje?
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Ajz pisze:takie akcje to ja na hardtailu z duro robie :D
chciałbym to zobczyć
team www.CYKLOTUR.com
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

RyyS pisze:4,5kg 230mm skoku jako rama stricte do scigania? pan zartuje?
mamy tu experta, ile wg ciebie powinna wazyc rama z tlumikiem do profesjonalnego scigania?
ps fajny "drop" http://www.pinkbike.com/photo/259979/ :))))
wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

mi się ta ramka podoba :) pojeździłbym na takiej ramce, a waga w zasadzie nie jest taka duża, DC cane corso way 4100 bez tłumika i ma 209mm skoku, co prawda inne zawieszenie ale orientacyjnie tak mówie :) ja bym kupił tą ramke :)
RyyS
Kontakt:

nie jestem zadnym expertem nikom, wiec nie wrabiaj mnie w zadne role ani uszczypliwe uwagi tez nie za bardzo maja tu sens. obejrzalem ten filmik, te trase i nie wiem na co te 220mm. nie znam sie na tym, wiec dlatego spytalem a nie pisalem, ze bzdura. jednak mi sie taki skok raczej kojarzy z dropami niz szybka jazda po prawie rownym terenie...

wszedzie slysze, ale staram sie walczyc z tym wizerunkiem, ze to forum to forum debili, ktorzy wola kogos zjeebac niz cos wytlumaczyc. jesli nawet glowny administrator tak sie zachowuje to jednak cos musi w tym byc
zdzihu
Kontakt:

Post autor: zdzihu »

Rama ramą, ale jeśli ma to być film promujący to kiepsko ,nawet bardzo kiepsko i tego sie ukryć nie da. W takim filmie coś sie jednak powinno dziać.
A tu gdzieś tam sobie jadą, coś przeskoczą i bida z nyndzą.
Wrażenia z oglądania zerowe.
Niestety takie jest moje zdanie - ale ja na szczęście gówno sie znam.
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

RyyS pisze:nie znam sie na tym, wiec dlatego spytalem a nie pisalem, ze bzdura.jednak mi sie taki skok raczej kojarzy z dropami niz szybka jazda po prawie rownym terenie...

oj rysiu nikt nie prubuje Cie zjebac, widzisz proste pytanie Ci zadalem a ty juz sie obrazasz. przegladnij swoje posty w tym temacie, nie widze zebys prubowal sie o cos spytac jak to napisales.
RyyS pisze:wszedzie slysze, ale staram sie walczyc z tym wizerunkiem, ze to forum to forum debili
cos malo sie starasz :D
Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

Widzialem filmik MudBrothers i pamietam ze byly takie ujecia gdzie jest przedni amortyzator kiedy pracuje. Szkoda ze czegos podobnego nie zrobiliscie w tym filmie... bo tak to nie widac za bardzo pracy ramy... Mogliscie nakrecic wiecej materialu na technicznym odcinku :)
Jak dla mnie to ten filmik to raczej reklama dla Marchewy :D Widac jak ladnie jezdzi :D:D:D
Takie jest moje zdanie :)
Pozdrawiam :)
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
groochas
moderator
Kontakt:

blagam usuncie ten temat bo żenaaaadaaaaaaaaa...
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

fajny filmik fajny, chyba nawet jest więcej ujęć z kolegą shepardem niż z marchewą ;] Ja sie na fullach nei znam, ale z tego co widzialem ( a widzialem, bo kilka dni rama stała w moim pokoju ) to ramka calkiem fajna, nawet nieźle pracuje. I jeszcze co do
RyyS pisze:po prawie rownym terenie...
tutaj prawie robi ogromną różnice, bo teren chyba w żadnym miejscu na tej trasie nie jest rowny, kto jezdzil powinien wiedziec ;]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

widze ze wzieli panowie do siebie moja pol zartem pol serio odpowiedz :)

nie oceniam jazdy marchewy czy innych batmanów downhillu tylko to co zostalo zaprezentowane w tym filmie a wierze ze ta ramka potrafi znacznie wiecej niz takie chopeczki i zwykle zjazdy. to co bylo zaprezentowane w filmie z pewnoscia nie przewyższa moich umiejetnosci dlatego tez pozwolilem sobie na taki komentaz :) tak czy siak dalem tam emotka ':D' zeby zaden pros nie poczul sie urazony ;)

btw. w niedziele bede w szczyrku, chetnie pojezdze z innymi riderami :)
pozdro

mowie o filmie a nie o konkretnym riderze.
Maciek 89
Kontakt:

Post autor: Maciek 89 »

mi się bardzo podobał ... i chyba pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak szybko dopier***** w terenie ale ja się nie znam bo nigdy jeszcze nie byłem na zawodach DH to dlatego robi to na mnie takie ogromne wrażenie:-)... wypas ...ale bym tak chciał jeździć>>> PZDR
http://maciek89.pinkbike.com/
adamos
Kontakt:

Post autor: adamos »

Witam, oj dawno sie na tym forum nie wypowiadalem ale zaciekawilo mnie to co tu piszecie....

A mianowicie zaciekawili mnie te kretynizmy ktore wiekszosc osob pisze (ajz itd....) mi sie filmik nawet podoba , Marchewa bardzo fajnie jezdzi i wogole.... a ja bym sie chetnie z Groochasem poscigal bo Z Shepardem sie scigalem i troszke na zawodach na Rogach dostal po dupie:P pozdro Shepard:P

A co do pracy tej ramy to niemam zastrzezen chociaz wsawilbym inny damper... i wsadze pewnie pod koniec sezonu jak ja kupie i mi sie reka zrosnie....
Groochas: umiesz skladac filmy i rob to dalej, podobalo mi sie:) pozdro
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ale jak na reklamowke to to dobre nie jest ... czemu do filmow takich jak nwd nie daje sie prawie zjazdu ?? bo to nie jest widowiskowe ... jakies dropy byscie zrobili nawet nie jakies wiellkie z 5 m i bylo by dobrze a nie zjazdy bo to nie wyglada hardcorowo dla przecietnego ridera ktory nigdy nie byl w gorach ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
groochas
moderator
Kontakt:

umiecie ludzie czytac ??!! "po testach na obozie w Wierchomli". Pokazcie mi ludzie dropa 5 metrowego w Wierchomlii...
ODPOWIEDZ