Hunter mielec!!
Hunter mielec!!
Dnia 31 sierpnia 2006 roku w Bydgoszczy skradziono rower na ramie mielec hunter rozowa z czarnym wachaczem, stance kingpin z przodu, korby hussefelt, przezutka sora, kola na dm24 jakas tarczowka tylko z tylu. nie ma fotki bo kumpel nawet nie zdazyl zrobic gdyz rower zlozyl w zeszlym tyg..
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=65704
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurwa i znowu słysze że jeb***i rower... Polska to nie jest jednak bezpieczny kraj... A dresów i naród podobny powinno się podpalić włosy i kazać robić salta...
współczuje... :/ bo rowerek fajny...mam nadzieję że się znajdzie. Śledz aukcje typu Allegro, Chainreaction itp. Ja jak coś znajde to ównież dam znać... Ale żeby rower wynieść ze strychu to już naprawde przegięcie...
współczuje... :/ bo rowerek fajny...mam nadzieję że się znajdzie. Śledz aukcje typu Allegro, Chainreaction itp. Ja jak coś znajde to ównież dam znać... Ale żeby rower wynieść ze strychu to już naprawde przegięcie...
-
- Kontakt: