do czego będzie dobry ten rower...ramka intense M1 amorek boxxer race 05 pedały spd koła mavic 321 napinacz E13 oponki micheline dh 2,2 tyle chba opisu staczy napewno będzie fajny do Dh racing nie jstem pewny ale chyba też 4x....wiem że większośc z was napiszeze do wszystkiego ale mi chodzi np o udział w zawodach czyli rower musi być dobry do danej dyscypliny :D
generalnie to tym rowerem sie za bardzo chwalisz... rodzice ci dali pieniadze, ok masz farta, ale czy trzeba to rozpowiadac na okolo? do 4x napewno sie nie nada..
konexTak z innego :P A nie chodziło mi o to co wy piszecie :P chodziło o to czy dam rade jeździć w 4x i czy da rade startować w zawodach ewentualnie czyli o to czy na takim czymś da się szybko pokonać traske 4x :D
Chyba koles ma za duzo kasy i naoogladał sie NWD - pewnie kupuje zestaw ktory widzial na pinkbiku ... ;] Nawiązując do tematu rowerek nadaje sie do kolarstwa amatorskiego ... A tak na Serio to DH FR
mi sie zdaje ze w streecie bedzie idealny :D chyba ze masz oponki 1,7-1,9 to szose bedziesz smigal:D temat z dupy :/ cza sie bylo w piekarni spytac do czego jest :D
http://www.pinkbike.com/photo/1535220/ prawie jak pod ^_^
Mało pakowny więc po bułki będzie lipny...A tak naprawde to strzel sobie w łep tylko nie spódłuj...To fajne że Cedric gracia na gemini DH w 4x jeździ i wygrywa :P