Niedawno w swoim amorze połamałem jeden z haków i niestety nie mam narazie jak jeździć gdyż wypada mi koło z ramy. Zresztą pisałem o tym niedawno. Znalazłem mój stary i wygięty amor, jest to dwópółka CSC 2001. I mam pytanie jak wyjąć z niego dolne golenie. Bardzo proszę o pomoc, gdyż pasują one do górnych goleni mojego amortyzatorka.
No cóż niestety ale nie wiem jaki to klucz, a golenie pasują bardzo dobrze, rozstaw jest identyczny co do mm. Proszę o pomoc osoby które miały s tym amortyzatorem styczność, tam na dole jest otwór, ale ta śróba nie jest na imbusa (tak mi się wydaję bo tam nic takiego nie widać).
wookie85 widzialem kiedys takiego, to nie jest rozbieralne... mozliwe ze pod uszczekla jest "zimering" takie cos do czego trzeba miec specjalne kabinerki.
Już wiem jak to rozebrać ale nie jestem pewien. Wyjąłem korki i poświeciłem sobie w tą ciemność latarką, na końcu jest śruba chyba na imbus i planuje uciąć górne golenie, tak abym mógł kluczem się tam dostać.
Ale wydaje mi się że jest jeszcze inny sposób na dobranie się do tego ponieważ na allegro były takie po "tuningu" -> jak sądzicie, ja uważam, że to pewnie jakaś ściema.