Allegro > jak wysłac?

Alx
Kontakt:

Post autor: Alx »

everfreerider44Funbox
xcr czy jak to sie tam teraz zwiesz czyżbyś się wstydził samego siebie ?? OmEn brawo za intuicję :)
Gość

Post autor: Gość »

xcr pisze:dobra zostawcie go ;;/
pwned
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

hahahaha to sie nazywa "ever reaktywacja"
Funbox
Kontakt:

Post autor: Funbox »

dobra sory za ten temat.. przyznaje sie do mojego bledu - mogłem spytac sie kogos straszego .. sorka:(
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167637732 Kupcie - slynna ramka evera
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

Funboxk.urwa nie sorka tylko pojdz do szkoły albo wypier.dalaj!!
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

tak jak w usa paris hilton jest niedorobiona to tak u nas ever.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

ja to jestem :P
mam bmx`a i choi !
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kurwa ja pierdole czy ludzie nie macie co robic tylko wypisywac TAKIE NIC NIE ZNACZACE IDIOTYZMY na forach internetowych?
bezsensowne klotnie, objezdzanie sie, strata nerwow... Boze ratuj, ja tego nie ogarniam :(

a co do evera to kurwa dziecko z problemami jak nic, ja nie wiem, masz kompleksy bo Cie nikt nie lubi? i myslisz ze skoro 'Ciebie nie lubia i robia Ci na zlosc, np zabioerajac zabawki' to Ty sie wyzyjesz w internecie na 'innych ktorzy nie moga Ci nic zrobic'

no ja jebie, co za biedne niekochane dziecko...
Zaczynam byc za tym zeby internet byl tylko dostepny po specjalnych badaniach u psychologa :/ tak samo jak wpuszczanie do internet cafe, bo inaczej to katastrofalne skutki wywiera na psychice dziecka :/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Gość

Post autor: Gość »

Cszyvy pisze:***** ja pierdole czy ludzie nie macie co robic tylko wypisywac TAKIE NIC NIE ZNACZACE IDIOTYZMY na forach internetowych?
bezsensowne klotnie, objezdzanie sie, strata nerwow... Boze ratuj, ja tego nie ogarniam :(

a co do evera to ***** dziecko z problemami jak nic, ja nie wiem, masz kompleksy bo Cie nikt nie lubi? i myslisz ze skoro 'Ciebie nie lubia i robia Ci na zlosc, np zabioerajac zabawki' to Ty sie wyzyjesz w internecie na 'innych ktorzy nie moga Ci nic zrobic'

no ja jebie, co za biedne niekochane dziecko...
Zaczynam byc za tym zeby internet byl tylko dostepny po specjalnych badaniach u psychologa :/ tak samo jak wpuszczanie do internet cafe, bo inaczej to katastrofalne skutki wywiera na psychice dziecka :/
Krzywy nie tylko na forach, przykladem jest mirc na ktorym na powitanie zostajesz zmieszany z blotem - za nic.
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

może poprsotu jak ever zada jakieś kolejne głupie pytanie to niech mu nikt nie odpisuje i tyle.W końcu sie chłopak obrazi i pójdzie z tego forum.Albo namówmy go na BMX`a i sie go podrzuci na bmx.pl :D:D
mam bmx`a i choi !
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

starczy już :)
Zablokowany