Giant Ac
-
- Kontakt:
możesz cały rowerek samemu złożyć...
ja bym wziął ramke od AC a cały sprzęt o Signa (nie wiem jak z amorem w signie ale w AC chyba gorszy jest) BigHit chyba jest dość ciężki ale nie jestem pewien
a wogule to tak narzekamy wszyscy na ramki od SIgna i każdy się ich boi brać, czy jakaś pękła już komuś ??? wątpie...
jak do amatorskiego jeźdżenia to wydaje mi się że powinna wystarczyć, byleby nie dropować bo wtedy może się połamac, no chyba że ktoś z nią pojedzie na hopki a dobrze skakać nie umie to się krosik połamie...
zwróćcie uwage że za jedną ramke AC można kupić 2 ramki od signa
wydaje mi się że jakikolwiek rower byś nie kupił to i tak będziesz zadowolony
ja bym wziął ramke od AC a cały sprzęt o Signa (nie wiem jak z amorem w signie ale w AC chyba gorszy jest) BigHit chyba jest dość ciężki ale nie jestem pewien
a wogule to tak narzekamy wszyscy na ramki od SIgna i każdy się ich boi brać, czy jakaś pękła już komuś ??? wątpie...
jak do amatorskiego jeźdżenia to wydaje mi się że powinna wystarczyć, byleby nie dropować bo wtedy może się połamac, no chyba że ktoś z nią pojedzie na hopki a dobrze skakać nie umie to się krosik połamie...
zwróćcie uwage że za jedną ramke AC można kupić 2 ramki od signa
wydaje mi się że jakikolwiek rower byś nie kupił to i tak będziesz zadowolony
www.sap.end.pl - "JEAN FRANCOIS GOTUJE BURRITO"
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
http://tiny.pl/dgjw - anlbum na PB
-
- Kontakt:
Skoro chcesz jezdzic pod gorke to zainteresuj sie signem - blokada przód i tył (z tyłu skręcach max. blokade kompresji i sie nie ugina). Przód blokuje sie manetką w pajku. Do tego wymieniasz sztyce na 495mm i da sie jezdzic po plaskim (fabrycznie jest krotsza). Nie twierdze, ze AC jest gorszy (bo nim nie jezdzilem), moge ci za to Signa uczciwie polecic.
dr Spyrant
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: