Uwaga! Kurwy złodzieje... (W-WA)

KFP
Kontakt:

Uwaga! Kurwy złodzieje... (W-WA)

Post autor: KFP »

... się wycfanili i nawet z samochodu chciał wyskoczyć żeby mnie z roweru zjdąć :/

No więc tak wyszedłem se dzisiaj z domciu o 10:45 pośmigać troszke po miejscówkach, jadąc od chaty 1 była agrykola (hopka + małysz i wielbłąd), potem wbiłem się na góre pod sejm i na dropy nad Jutrzenką (murek + 2 dropy obok Książęcej), dalej zrobiłem se zjazda obok muzeum lotnictwa i dołem jeszcze po kilku miejscówkach do Karowej - karową na góre i w strone agrykoli ( btw: na karowej ktoś z dropa ten kafelek wyjebał :/ )

dojechałem se do placu 3 krzyży skręciłem w ten park obok muzeum ziemi i w str. agrykoli uderzam dojachałem do tej kładki obok sejmu i chchałem się dołem przebić, poczekałem aż policja przejedzie i jadący w góre "cieńkocieńko/sejczento" (jak to sie do kurvy pisze?) zatrzymuje się i koleś do mnie "ej.. sory.." i otwiera dzwi - zczaiłem się o co chodzi spoglądawszy na jego ryj i odrazu z buta przez ulice obok wielbłąda i na małysza

skurwysyn chciał z samochodu wyskoczyć i mnie zdjąć z roweru na przystanku, ale spostrzegłem się odrazu i całe szczęście mu się nie udało

odkąd kumplowi zajebali rower to jak się poruszam sam albo we 2-ch to jestem bardzo czujny i wyczulony na załodzieji, co innego w większej grupie ale polecam uważać wszędzie i na wszystko a tam gdzie są wąskie chodzniki itp.. nie ma jak zjebać lepiej poruszać się po ulicach

- napewno nie chciał zapytać o droge bo zrobił by to pytając przechodnia a nie podjerzdza 2 łepków w czarnym autku i odrazu jeden chce wyskakiwać
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

ja juz myslalem, ze zajebales ktoremus, a tu ***, kolejna wspaniala historia...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
KFP
Kontakt:

ho..ho.. ciekawe czy ty w takiej sytuacji odjechał byś tak jak ja czy wolał byś typowi zajebać i rysykować to że stracisz rower
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

czy oni mysleli, ze nie zapamietasz ich numerow rejestracyjnych w razie jakby udalo im sie ukrasc?
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

moze to policjanci byli
KFP
Kontakt:

nie wnikam, pewno o tym nie pomyśleli ale napewno pomyślali o tym że nikt ze światków (osób na przystanku) by ich i tak nie rozpoznał bo pewno trwało by to kilkanaście sekund

topic powstał po tam aby ludzie z wwa i innych miast wiedzieli co w tym powalonym kraju się dzieje i uważali na przyszłości
KFP
Kontakt:

badam: "moze to policjanci byli"

no nie powiedział bym, po mardzie już widać że to jakiś złodziej - po za tym policja zaczeła by mnie gonić jak bym uciekał bo myśleli by że mam coś na sumieniu a nie odjechali szybko z zupełnie innym kierunku
emat-e
Kontakt:

[quote="KFP"]ho..ho.. ciekawe czy ty w takiej sytuacji odjechał byś tak jak ja czy wolał byś typowi zajebać i rysykować to że stracisz rower[/quote]

no wiadomo, tez bym spierdolil, ale bym nie pisal o tym na forum, bo po ***?
emat-e
Kontakt:

aha, juz widze (poprzedni post) no ale wciaz twierdze, ze nie musisz ludziom uswiadamiac tych spraw...
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

a moze oni Ci chcieli dac 1 mln.zł.....;]
a ty spierdoliles :P
jj.okocza
Kontakt:

Post autor: jj.okocza »

zalosne...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=257284
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

e-mate
"no wiadomo, tez bym spierdolil, ale bym nie pisal o tym na forum, bo po ***?"
"aha, juz widze (poprzedni post) no ale wciaz twierdze, ze nie musisz ludziom uswiadamiac tych spraw..."

KFP uswiadomił co to po to zebys póxniej nie był zdziwiony i zaskoczony jak ktos zajebie ci w łeb przez szybe samochodu a ty obudzisz sie po 30 sekundach
bez roweru

a tak wiesz ze powinienes sie wyczulic na "2 łepków w czarnym autku (cinqecento,seicento) "
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
KFP
Kontakt:

birol widze ze ty kumasz baze, i niech inni w innych miastach w ogole uwazaja na takie akcje

btw: skad ty sie urwales ze umiesz napisac "cinqecento" ? :P
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

z zeszłorocznej choinki :) hahaha
mi zajebali rower raz z piewnicy i raz z klatki zostawiłem go na swoim pietrze poszedłem do kibla wróciłem i roweru nie było
akurat tak sie złozyało ze składałem nowy rower wiec w sumie było mi to nareke bo wszystkie częsci miałem nowe i starsi nie katowali zebym poprzekładał ze starego
ale mimow wszystko *** W DUPE KURWOM I ZŁODZIEJOM
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm a mnie i trzech kumpli dwoch gosci co na skladaku jechali zaczepili...

do nich zaczeli gadac a do mnie od razu "dawaj rower"... a tylko ja mialem long hairy, ciekawe dlaczego ;)

moi kumple spoko na loozaka z nimi gadali ja spierdolilem ile sil ;)

widzicie nawet "rowerzysty" (joke) trzeba sie bac :>
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
foghorn
Kontakt:

Post autor: foghorn »

moze oni chcieli twoj autograf??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

kurde a myślałem że jeżdząc ulicą jestem całkiem bezpieczny a tu ni ***** nawet na ulicy jakies drechy ach......... gdzie ta policją kiedy jest potrzebna !!pewnie w burdelach siedzą
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

kurde chyba bedzie trzeba poszukac kogos kto by ze mna jezdził chociarz sprzetu nie mam swietnego to jednak szkoda nawet tej złotówki dla ****.
a dzisiaj jak na rowerze bylem i przed sklepem na kumpla czekam i podszedł do mnie drech-zul od tylu i gada
-"ej ty jest taka sprawa"
ja sie odwracam a on zobaczyl mnie i zrobil krok do tylu
-"chyba mnie nie pobijesz"
a ja
-"co??"
on nie wiedzial co powiedziec chyba mojego ryja sie przestraszył:D
-"eee wiesz brakuje mi 80groszy do piwa"

hehehhe ale ja mam straszny ryjj hehe
a moze ktos by pojezdzil ze mna ??? ja nic nie umiem na rowerze i by ktos mnie nauczyl i jedna osoba wiecej to bezpieczniej
gg1083525
hueheuheue
KFP
Kontakt:

pieniekziom - jeszcze powiedz z jakiego miasta jestes bo nawet jak ktos byl by chetny to nie wie skad jestes ;]
ODPOWIEDZ