Kona Stinky Deluxe

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Wogole to powiedz nam jak ty wygladasz, jak dlugo juz jezdzisz i jak sobie radzisz z tym rowerem, bo sa ludzie w tym wieku dla ktorych taka kona to juz zdecydowanie za duzo

A jesli juz koniecznie chcesz wydac te 8k i miec duzy rower, to naprawde karpiel nie ma konkurencji w tej cenie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

MaxDamageDA ile wazy taki karpiel z damperem avalanche???
????
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

vaxupoto pisze:
Sulring pisze:yasiuuu popieram, a jak chcesz miec nowa blyszcaca chujowa zabaweczke to biez kone. ;]
Sulring jak ty czasem pieprzysz to aż mi słabo :/ za przeproszeniem gó*** wiesz, i piszesz takie bzdury co chwile jak dziecko. wez sie zastanów
haha, dokładnie o to mi chodziło...
Widze że nie mnie jednego Sulring irytuje często
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Bez dampera 3.6 , z avalanchem 4.5, z foxem 4.1

Caly rower mozna lajtowo zmiescic w 15-16kg jak dobrze dobrac osprzet
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

Gawinjakbym mial tyle kasy tio tez bym brał bez zastanowienia.... bo karpiel fajny moim zdaniem ale santa cruz v10....zajebista!!! rub co chcesz..twoje jest 8k
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
BeJ
Kontakt:

Post autor: BeJ »

Tak czytajac pomyslalem sobie, aha fajnie 13 lat i 8 tys do wpakowania...Ale z drugiej strony jak im wczesniej zaczyna to tym lepiej. Wiadomo tenis to nie jest zeby trenowac od 5 roku zycia co za 20 lat da łał efekty ale to tez wazne. Jeden bedzie jezdzic po bulki z drugiego moze wyrosnie zawodnik...

toto05 pytasz o rade, a pozniej mowisz co to ten rower nie ma. rownie dobrze topic moglby nie powstac ehhh....
http://www.pinkbike.com/photo/1822042/
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

MaxDamageDA czy ty zawsze musisz karpiela i i karpiela ciagle wrzucac wszedzie????to ze jerasz sie nim tak nieznaczy ze jest najlepszy,zwlaszcza 2,3 letni....a zdanie ''Gorz - karpiel to nie kona - on sie nie spierdoli, poza tym jak ktos cos umnie kupuje to ma serwis free'',to wogule jest stwierdzenie na bardzo wysokim poziomie!!!zwlaszcza jak obwinia sie marke roweru o to ze mu sie zdupcyla przezutka albo manetka albo hamulec!!!
Michał DH
Kontakt:

Post autor: Michał DH »

piter krk a to ze kolesiowi pekl stinkacz pod glowka po obozie w wierchomli to nic ? to ze seria stinkaczy 2005 rok ma wade i krzywe gna sie w hooy ?? a glowki w stinky stinky dee-lux itd sa takie same ... bardzo duzo jest rojebanych kon, sztywniaki leca jak glupie ..... a na dodatek ramka niema super geo jezdze na bh z 04 i moim zdanie w porownaniu z stinky 05 jest w HOJ lepsza !! i niespotkalem sie jeszcze z peknietym bh expertem... POZDRO600
http://tiny.pl/rqbn
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

piter krkrozumiem Twoje wnerwienie, różnie mozna odczytać wypowiedź max'a... ale pokaż mi złamanego karpiela (pekniete moze sie zdarzaly, ale po spawaniu są dalej idealne) - a poszukaj sobie tematów o Konach - ile sie zjebalo (same ramy) i ile wymienili na nowe (moze 2 sztuki w SkiTeamie):]
www.feel-free.pl
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

kupowanie nowego roweru jest bez sensu, bo do tej forsy ZAWSZE jakas częśc jest chujow i i tak bedziesz ją musiał znaleźc, amory seryjne są gorsze, ramka ma pewnie wpierdolone ******* piasty i szprychy, s type to tez nie sa najlpesze obrecze, przerzutka sie bedzie jebac, z przodu trzeba zalozyc napinacz wiec to i tak bedzie chłoneło kase:D a ja bym na 10000% wzial za ta forse big hita , sprawdzona bardzo dobra siwetnie jezdzaca rama, nie lubie kon:/
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

Michał DH,po wierchomli to gosciowi pekl stuff junior z juniorem 170mm czyz nie???sprecyzuj moze co sie dzieje w stinky 2005 jaka ma wade??i jeszcze zalezy tez czy od jazdy czy od wypierdalania sie,generalnie wszystko da sie zniszczyc....
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

ja mam deelux'a i nie narzekam, bo nie ma na co. support ,moglby byc nieco wyzej ale to pikuś. fulle kony są solidne wiec nie ma sie co zastanawiac.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
vaxupoto
Kontakt:

Post autor: vaxupoto »

Taaa fajnie z tym pękaniem karpieli i kony...
Karpiele są solidniej wykonane wiadomo i na pewno mocniejsze, ale ile jest na świecie karpieli a ile kon stinky?! od ch**...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

yasiuuu ja Ci powiem ze 3 karpiele zalatwil jeden koles z krakowa ;).i Ty go nawet kojarzysz.ma ksywe Niszczyciel (bynajmniej nie jest zwiazany z ta firma)

tym niemniej nie mial bym dylematu miedzy kona a karpielem bo zalatwienie tej ramy to naprawde duzy problem.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
vaxupoto
Kontakt:

ale słyszysz ze chlopak nie chce używki
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ten chlopak chyba sam nie wie czego chce,chodz wydaje mu sie ze jest inaczej :).ja bym skladal malego,lekkiego fula.ale robta co chceta.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
vaxupoto
Kontakt:

ja mysle ze on w takim wieku miałby małe problymy w ogóle z utrzymaniem takiego karpiela albo stinkacza, co dopiero z dobrymi lotami. najlepiej zaczac od sztywniaka chyba ze chce zaszpanować przed kolegami to ok.
Kubek648
Kontakt:

Post autor: Kubek648 »

Moglibyście mi powiedzieć co myślicie o Konie Coiler z damper FOX DHX 4.0 i amorem z przodu Rock Shoxx Boxxer 2005??Pytam sie bo kolega kupił właśnie i sie zastanawiam czy sie mu to nie rozp****** za szybko
_miCz_
Kontakt:

Post autor: _miCz_ »

ej no stary ja ci moge opchnąc demo 9... co ty na to:> za lekko ponad osiem.. no mozemy policytowac sie:D jakby co to pisac priva
ODPOWIEDZ